Budapest ma jobb város, és sokkal előrébb tart, mint 8 évvel ezelőtt – jelentette ki Tarlós István főpolgármester szerdán Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Campusának ünnepélyes átadásán.

Tarlós: Budapest ma jobb város, mint 8 évvel ezelőtt

Orbán Viktor miniszterelnök, Tarlós István főpolgármester és Patyi András rektor érkezik a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Ludovika Campusának átadására 2018. április 4-én. Jobbról Kocsis Máté (Fidesz-KDNP), Józsefváros polgármestere, a Fidesz budapesti elnöke. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A főpolgármester beszédében hosszasan sorolta, hogy a kormány támogatásával milyen fejlesztések, építkezések történtek Budapesten az elmúlt 8 évben. Ezekre most a megújult Orczy kert és a Ludovika Campus "felteszi a koronát"

- fogalmazott Tarlós István.

Kocsis Máté (Fidesz-KDNP), VIII. kerületi főpolgármester azt emelte ki: a Ludovika és az Orczy kert fejlesztése "motorja lesz" a környék felemelkedésének, jelentősen javulni fog a közbiztonság, és az ingatlanok értéke is emelkedni fog.

Köszöntőjében Patyi András, az NKE rektora kiemelte: az egyetem fejlesztése tudatos közszolgálat-fejlesztés, és egyben átfogó városfejlesztés. Hozzátette, hogy az egyetem fejlesztése akkor teljesedik ki, ha a most még máshol folyó honvédtisztképzés is visszatérhet a Ludovikára, "az ősi fészekbe".

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: Ha kihúznád a fejed a seggekből, láthatnád a világot. Gyere, ne félj itt több a fény :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Shikari: ...te tudod, csak egy felebaráti jó tanács volt.
balos
Miért nem csodálkozom,hogy a taplópityu dicséri a Fővárost!?Mert jól él belőle,akik meg kénytelenek a mindennapi gondokkal találkozni azok más képp élik meg a történetet!Azért,mert a janicsárok egyre többen lesznek,attól még nem lesz Buda a maffia központ!
RonaGyuri
Pityuka; neked lehet, de mi budapestiek ezt kicsit másképp éljük meg! =))
egyvandor
Tarlós szerint. Hát még ha a főni be is fészkelheti a fenekét a várba. Nem hagyhatja ki magát a fidesz propaganda hadjáratából. Kinek is a polgármestere? Ki igazából a munkaadója?
staro2
Látjuk még ezt a 4 pofát.
Majd ha a bíró mondja:
Vádlottak álljanak fel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.