Budapest ma a világ egyik legbiztonságosabb városa, de “elég egy rossz döntés, egy elhibázott választás, és Budapestre nem fogunk ráismerni” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a fővárosban, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) – Ludovika Egyetemi Campus átadóján. (...)

(Forrás: debmedia.hu, DebMédia által)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Eddig arról volt szó, hogy egész Európát.
peterkelemen
Vízummentesség Magyarországra történő beutazás esetén - Orbán tippjei migránsoknak https://justpaste.it/1i8jh...
peterkelemen
Az Orbán-kormány tömény hazugságai a migránsokról: Szerte Európában tevékenykednek olyan szervezetek, amelyek támogatják és szervezik a bevándorlást. (Válasz: Európában már réges-régóta vannak menekülteket segítő szervezetek és egyházak is kivéve az Orbán vezette Magyarországot, ahol még az egyházak is menekültellenesek.) Magyarországra ez különösen igaz, többek között azért, mert bevándorlási frontország vagyunk. (Válasz: Hazugság. Nem vagyunk frontország. Csak az idén az Európába irányuló menekültek száma 60 százalékkal csökkent. A magyar-szerb határon már alig vannak menekültek.) Nem csak hazánk, hanem Európa határait is védjük. (Válasz: Hazugság. Egy 175 km-es kerítés eleve nem védheti meg Európát semmitől és senkitől sem. Ráadásul Európa határa nem Magyarországon van. Ezt illene tudnia egy kormánynak. Valamint Európa sem kérte meg Orbánt, hogy védje meg Európa határait.)

Ezen szervezetek tevékenysége gyengíti Magyarország biztonságát (Válasz: Nem gyengítik Magyarország biztonságát. Orbán gyengíti Magyarország biztonságát, aki titokban befogadott 1300 migránst + 50 000 külföldit telepített az Unióba az adócsaló Rogán-Habony offshore cégeken keresztül + több, mint 1 millió határon túlit szabadított az anyaországbeliek nyakára, akik között szekusok és bűnözők is vannak + tétlenül nézi, hogy ukránok tömegével jönnek át Magyarországra hamispapírokkal, akik magyar nyugdíjakat kapnak és Orbán szavazótáborát gyarapítják). A kormány ezért - a nemzeti konzultáció eredményeivel összhangban - elkészítette a Stop Soros törvényjavaslatot (Válasz: a nemzeti konzultáció semmilyen felhatalmazást sem adhatna a magyar kormánynak ugyanis az sikertelenül záródott.)
durbincs
@peterkelemen: a dögkútból ?tetemjelentés,Peter, a döglött állatokkal való alvása un-frankó?
görbetükör
Már most is dögrováson van a főváros.
Koszos, rossz utak, kevés parkoló. A Városliget szétverve, a Vidámpark lebontva, a fák sorba kivágva - betontenger van épülőben.
Rossz, zsarnoki döntések sorozata miatt. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.