Az a hír terjeng az interneten már lassan 1 hete, hogy a levélszavazatok és a nyilatkozatok kitöltésében is segítenek a Fidesz közeli RMDSZ aktivistái Csíkszeredán és Kolozsváron. Az aktivisták a magyarországi választásokra beküldendő levélszavazatokhoz tartozó azonosító nyilatkozatok helyes kitöltésében segítenek több mint ezer fő idősnek illetve 16 fő vak és gyengénlátónak. „Ennek a munkának azért van …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Gyanús??? MI ezen a gyanús? Így lett kitalálva! Már 4 éve is több felvétel volt róla, hogy így csinálják! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Gyanús??? MI ezen a gyanús? Így lett kitalálva! Már 4 éve is több felvétel volt róla, hogy így csinálják! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: ja és egy Marosvásárhelyi barátom mesélte; a derék aktivista megkérdezte a nénit = ugye a Fideszre szavaz? =))
görbetükör
@RonaGyuri: Még rendes volt, hogy megkérdezte.
Nessy
Itthon meg vidd az összes papírodat ha szavazni akarsz! Szerencsére újraoltási bizonyítványt nem kell vinni! Hárman ellenőrzik, előttük írsz alá, éppen csak az X-t nem írják be helyetted. Ott viszont csak telefonkönyv kérdése, esetleg más hivatalos lista, amit jó pénzért mindenhol árulnak! Ma már az "anyja neve" azonosító sem kell! Regisztrálni, szavazni "segítenek" az aktivisták!
A kékcédulás választás ehhez képest tisztességes eljárás volt!
desiro
@durbincs: Hülye vagy fiam ülj le 1-es!!!
relatív
Ezek a ' levélszavazatok ' - ilyen környezetben, a direkt hatás mellett - egyszerű csalás lehetőségét jelenti..., ez tudott dolog volt,van lesz ( ha be nem tiltják ) .

Elég ara emlékezni, hogy a külföldi magyarok kettős állampolgárságának megadását akkor a jelenlegi mh ( háziállat-vadász ) erősködött, hogy szó sem lehet a kettős állampolgárok szavazati jogáról, és manapság ez tartja életben hősünket !
RonaGyuri
@relatív: betiltani??? ne már ezért készült! =))
relatív
@RonaGyuri: a betiltás - a csalás kizárása végett, mivel egyértelműen nem lehet szavatolni jog-, és biztosságát a kezelés során - egy normális rendszer esetén reálisan elvárható... szerintem.
CsipkeRózsa
Egy szabálytalan plakát kihelyezés miatt már büntetés jár, ilyen kiáltó törvénytelenség esetén már a jelöltet el kellene tiltani az indulástól. Tett valaki följelentést, vagy csak úgy beszélgetnek róla és tudomásul veszik, hogy ez van?
RonaGyuri
@relatív: úgy értem, hogy direkt olyanra csinálták a módszert, hogy csalni tudjanak! =))
kereső
@CsipkeRózsa: ez van...,az NVB-nek nincs kapacitása még az ajánlások ellenőrzésére se.Igy jártunk...,meg a levélszavazásokkal is,meg a bejelentkezettekkel is, akik amúgy levélben is simán szavazhatnak.
quadrocopter
@durbincs: Mi a bánatos szart akartál kinyogni, te nagyon debil? Idióta sötét barom! Szedd össze magad és figyeld a nálad okosabbakat - azaz mindenki mást!
papa.49
Ezt a ,,szép nyalatkozatot,, EL IS HIGGYEM ???
Hát nem hiszem el !!!
desiro
@durbincs: reszelt volt a répa, nem elégültél ki???
Hellcat
Ezzel a mozdulattal érvényteleníteném is az össze levélszavazatot...hát szórakoztok bazdmeg? SEGÍT KITÖLTENI???
karma1
@Hellcat: De aki penteken peldaul bemegy szulni, es vasarnap meg nem mehet haza, az igy jar:

propeller.hu/itthon/3344776-jovo-penteken-este-szulo-no-nem-szavazhat
Hellcat
@karma1: Mozgóúrna? Nem szokott lenni véletlenül ilyesmi pont hasonló helyzetekre?
Pálinkás Pál
Nos éppen ezért kell mihamarabb megszüntetni,aki annak idején megszavazta azt 2-3 évre leültetni,gondolkodni tudjon!!
nemkati
@Hellcat: Segít kitölteni. Aki nem képes egy szavazólapot elolvasni, és egy darab ikszet valahova behúzni önállóan, annak nem is lenne szabad szavazni. Annak a szavazata nem az ő akaratát tükrözi, pláne, ha esetleg még akarata sincs!
Yoda69
Mocskos csalo fideSS. 2014-ben is csalassal lett 2/3-uk.
karma1
@Hellcat: NEM VISZNEK BE NEKIK! Vilagosan le van irva a cikkben! Ez egy olyan aljas szemetseg, hogy ihaj.
Hellcat
@nemkati: Érvényteleníteni mindet...eddig is tudtam, hogy csalás lesz, de ez baszki azért mindennek a teteje...főleg ha netalántán szoros lenne a verseny és pont azon a 200 ezer szavazaton múlna...
@karma1: AZ! erdélyi magyarnak meg behúzzák az X-et a fideszre szépen, még a levelet is feladják neki...adatok se kellenek...
egyvandor
Logikus következménye a választási csalást lehetővé tevő "törvénynek". Az eredmények is ezt támasztják alá, hiszen messze nem tükrözi a választók tényleges politikai véleményének eloszlását. Ekkora csalást simán matematikával ki lehet mutatni.
egyvandor
Egészen más lenne a helyzet, ha lenne mondjuk három külhoni képviselői státusz, a külhoniak érdekeinek képviseletére kapott jogosultsággal és azt a kinti erőviszonyok dönthetnék el. Egy ilyet a gorbán banda nem fogadna el, hiszen nem lennének biztosak abban hogy ez csak számukra jelentene előnyt.
Rohadt érdekes hogy össze tudják hozni a magyarkodás élményét az ország lerablásával.
Borsodi
Egyértelmű,hogy csalnak,eddig mindig trükköztek.elvégre ez a fideszes polg.mesterek és beavatott kutyáik feladata,ehhez jött az adat gyüjtés amit polg mesteri dicsérettel jutalmaztak.
desiro
@durbincs: ANYÁD IS AZT MONDTA PONRÓNAK SZÜLETTÉL...
NE ÍRJ MERT LESZ@RLAK.
Sámannus
Gyurcsány Ferenc exminiszterelnök úrnak (burbincsnak csak excellenciás úrnak) ebben is maximálisan igaza van. Vissza kell vonni a határon túliak szavazati jogát, mert akkor nemsokára "harminc milliós magyarság" kérni fogja, hogy csatoljanak minket Romániához.
A bűzös fejű halnak, és a többi mocsoknak ne legyen módja a határon túliak mandátumával szavazni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.