“Orbán udvarol Netanjahunak, és hangoztatja, hogy megvédi a zsidókat. Én azonban, ami most történik, kezdettől antiszemita kampánynak tartottam. Csak azért antiszemita, mert könnyebb a zsidókat megutáltatni, mint a nem zsidókat… ” /… / ” Ez egy olyan cipő, amelybe kényelmesen bele lehet tépni. Vissza kell térnem a beszélgetésünk elejére, és ezt most az Orbán időszakkal kapcsolatban is mondom: nem érezhettem Magyarországon egy demokrácia polgári biztonság szabadságát.”

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
alapvetően nem antiszemita kampány, "csak" egy ócska antiszemita tróger a zsigeri antiszemitizmusra építő azt kihasználó, mocskos uszítás! =))
tudode
Konrád György a riportban "megemlíti", hogy ORBÁN már Nagy Imre újratemetési beszédében, SEM TARTOTTA a SZAVÁT!!! (Asziszi ő zavarta ki az oroszokat, nagy frászt)!!!.
.
Jobb, v kívánatosabb lenne az ország, és számára is, ha megfogadná Konrád György, egy korábbi riportjában javasoltakat, mégpedig:
.
----- Konrád: Megeshet, hogy Orbán úgy kerülheti el Ceausescu sorsa, ha önként elmegy
hvg.hu/itthon/20180104_Konrad_megeshet_hogy_Orban_ugy_kerulheti_el_Ceausescu_sorsat_ha_onkent_elmegy?s=hk
.
Részlet a korábbi cikkből:
.
(...) """ – emlékszik vissza. Arról is beszél, hogy ugyan rábeszélte Soros Györgyöt egykoron, hogy támogassa Orbán Viktort, de ez csak csekélyke téma volt az amerikai milliárdossal folytatott beszélgetésein. Konrád azt állítja, már 1989-ben átlátott Orbánon. Nagy Imre újratemetéséről azt meséli: "Tudtam, hogy abban állapodtak meg a Történelmi Igazságtétel Bizottsággal, hogy a kelet-európai diktatúrákban élők védelmében most még nem hozza szóba az orosz csapatok kivonását, de megszegte a megállapodást. Felelőtlen volt, mert felejthetetlenné akarta tenni magát."(...)
.
Volt idő, amikor az ADOTT SZÓNAK is "volt" értéke, de O1G ORBANISZTÁN-jának FUNDAMENTUMA... O R B I T Á L I S ... hazugságra, szemfényvesztésre, zabrálásra ÉPÜLGET/TETT, az esetleges repetától függ, hogy EZ A KEMÉNY KŐ hol áll meg!
.
Jól BEVÁSÁROLT az ország ezzel a "falusi gyerekkel"!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.