A Hír TV birtokába került egy dokumentum, ami a csatorna szerint még 2014-ben készült, és a Sopronban és környékén élőket listázta rajta a Fidesz.

Döbbenetes adatok, jellemzések – a Hír TV szerint ez itt egy Kubatov-lista

Papok, tanárok és a „proli réteg” nevei is szerepelnek azon a listán, amit a Fidesz készített valószínűleg még 2014-ben azért, hogy beszervezzék őket a kampányba – írja a hirtv.hu.

A hírportálnak nyilatkozó egyházi méltóság nem is tagadta egy ilyen dokumentum létezését, sőt azt is elárulta, hogy őt is beszervezték. A megnyerni kívánt személyek között van még tanárember, büfés vagy háziorvos, de egy komplett zenekart is be akartak szervezni.

A képlet a következő volt: a név mellett feltüntetik a róla alkotott véleményt, így többek között azt, hogy hány embert ismer, milyen a politikai beállítottsága, majd következik a módszer, amivel szóra bírható, meggyőzhető. Legvégül pedig ott vannak a kiszemelt „célpont” személyes adatai, elérhetőségei.

Döbbenetes adatok, jellemzések – a Hír TV szerint ez itt egy Kubatov-lista

További részletek a Hír TV cikkében.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Így dolgoznak az egykor ifjú, mára neokommunisták. Ez addig így lesz, míg ki nem kopnak a híveik. Szerencsére a fiatalokat nem tudják kellően megszólítani, így törvényszerű, hogy lassan elsorvadnak. De sajnos túl lassan.
Eladott Ország
Mit keresnek egy peres eljárásban Kubatov verőemberei? Miért liheg Rogán nyakába egy olyan alak, aki embereket személyi szabadságukban korlátoz és titkosszolgálati megfigyelés alatt áll(t)? Miért tűnik normálisnak az, hogy a kormánypárt folyamatosan terhelt múlttal és jelennel bíró kopasz és nem kopasz, de legalábbis bűnözőgyanús figurákkal hozható összefüggésbe? Milyen lepusztult banánköztársaság az, ahol a kormánypárti kapcsolatait bárki arra használhatja, hogy 30-40 kopasszal a nyomában azt csinálhasson, amit akar? Nem elég, hogy csecsen elmebetegek, de most már ukrán ex-apósok is kedvükre garázdálkodhatnak és bírósági ítéleteknek erőszakkal szerezhetnek érvényt, mert csak a Fidesz?
volvós
...folytatjuk ( a választási csalásokat )FIDESZ
CsipkeRózsa
Ezért fizetnek embereket, vásárolnak gépeket, bérelnek irodákat, használnak autókat. Nem lehet olcsó egy besúgó rendszer nyilvántartása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.