A kormánypárt frakcióvezetője az osztrák televízióba se ment el, a műsor készítői hiába várták Gulyás Gergely válaszát a szereplésről.

A hétvégi országgyűlési választásokkal kapcsolatos műsorát a Hír TV stúdiójában rögzítette az osztrák közszolgálati televízió. A vitára Kiszelly Zoltán politológuson és Balázs Péter korábbi uniós biztoson, a Bajnai-kormány külügyminiszterén túl Brenner Kolomant, a Jobbik soproni országgyűlési képviselőjelöltjét és Gulyás Gergely Fidesz frakcióvezetőt is meghívták.

Miután Gulyás Gergely azt mondta, hogy számon tartja a meghívást, az ORF munkatársai arra kérték, hogy keddig adjon végleges választ. Az osztrák közszolgálati média munkatársai egy megerősítő e-mailt is küldtek a Fideszes politikusnak, végül azonban semmilyen választ nem kaptak tőle.

„Kár, hogy a Fidesz részéről senki nem vett részt a vitán, hiszen jó lett volna hallani a kormánypárti álláspontot”

– mondta a műsorvezető.

Az ORF munkatársa azt mondta: Ausztriában elképzelhetetlen, hogy egy kampány vitáiban ne szerepeljen a kormánypárt.

Címlapkép: Hír TV

(Hírt TV)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
"Az ORF munkatársa azt mondta: Ausztriában elképzelhetetlen, hogy egy kampány vitáiban ne szerepeljen a kormánypárt."

Mert nincs mit mondaniuk! Kérdésekre nem tudnak felelni. A Húsvét is el múlt. A kérdésre, mégsem mondhatják, hogy Boldog Karácsonyt vagy kellemes ünnepeket. Vita képtelenek! Ha a magyar szótárból törölnék a migráns és soros szavakat elnémulnának. Orbán is a függöny mögé bújik az ellenzék kérdései elől. A kampány körútjaikon pedig a kopaszok mögé. Az osztrák tv kérdései nincsenek előre közölve így pedig Gergely nem tudja felolvasni a választ!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@human: Szerintem igen, mert addig Simicska intézte a dolgokat, s csak aztán került képbe Mészáros, hogy összetépték a babarongyot. Pénz viszont kell, mert a politika borzasztó sok pénzbe kerül. S ezért nem lesznek nyerők a kis pártok, mert kevés a támogatottságuk. A fidesz meg bőven önellátó már.
De lehet, hogy rosszul tudom.
human
@Eriksson: Valahogy elbeszélünk egymás mellett. Valóban kell támogató. Például mint az a szoftver fejlesztő milliárdos aki a Momentumot támogatta. De ő tisztességesen, saját erőből lett gazdag szemben egy mészárossal vagy egy simicskával vagy habonnyal. A fidesz nem érték alapú társadalmat épít ahogy állítja, hanem olyan emberekre épít akik nem jönnek zavarba ha túlárazásokkal kell meggazdagodniuk hogy aztán abból meghálálva Orbán barátságát megfinanszírozzák a fideszt. A mutyi nem érték és nem teljesítmény. Egy beteg társadalmat, egy beteg gazdaságot eredményez csak.
Eriksson
@human: Biztosan elbeszélünk egymás mellet. Én tényeket emlegetek, te meg vádaskodsz. Most mellékes, hogy az igaz-e vagy se. De mégis inkább elfogultság, az innen onnan összehordott pletykák emlegetése. Amit te felsorolsz, azt mind előbb bizonyítani kellene.
Ezt viszont már nem kell, mert már bebizonyosodott, hogy miért van lejtmenetben az ország a rendszerváltozás óta: www.youtube.com/watch?v=1LerHYFEcDk
herczeg0210
Aki nem seggnyaló TV azzal nem állnak szóba!
herczeg0210
@Nessy: Csak sokáig kell mondogatni, aztán el is hiszik!!!
human
@Eriksson: Hát ha szerinted Mészáros gazdagodásában nem a mutyi, korrupció, összefonódás, piaci verseny teljes hiánya játszotta az egyedüli szerepet, akkor alapvetően másként érzékeljük a valóságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.