Tragikomikus jelenet keveredett abból, ahogy huszárok, hagyományőrzők és biztonsági emberek gyűrűjében futott a kínos kérdéseket feszegető stábok elől a fideszes képviselő-államtitkár, Czerván György egy ünnepélyes eseményen. A hvg.hu hozta nyilvánosságra, hogyan használ kizárólagosan Czerván veje egy közcélokra, több mint 45 millióból felújított lovas központot, így a délután tápióbicskei csata évfordulóján koszorúzó politikusra már nemcsak az ünneplőbe öltözött helyiek, de a média is várt. A vége szó szerint huszáros iszkolás lett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@RonaGyuri: Kar, hogy csak a tanacsos ur iszkolt, nem a ME ur...:o)))) Pedig neki is van egy veje,...A Nemzeth Veje,...:o))))
RonaGyuri
az iszkolás a vejek disznósága miatt, az jó, bár a legfőbb apósnak ez nem csak a veje miatt lenne tanácsos! =))
papa.49
A lovasőrület helyett esetleg Tápiószentmártonba JÁRDÁKAT ÉPÍTETTEK VOLNA? MEG NORMÁLIS KÖZVILÁGÍTÁST /ne kesegyerek féle szentjánosbogarasat/ MERT ESTE SZINTE LÉPÉSBEN KELL KÖZLEKEDNI AZ AUTÓVAL, A KÁTYÚK TÖMKELEGE, MEG AZ ÚTON BALLAGÓ GYALOGOSOK MIATT !!! Jó hosszú szakaszokon egyáltalán nincs közvilágítás a lakott területen belül se !!!
Bezzeg a 4 főútról körforgalommal, felüljáróval csináltak lehajtót a cerván birodalom felé !!!
karma1
@RonaGyuri: Kar, hogy csak a tanacsos ur iszkolt, nem a ME ur...:o)))) Pedig neki is van egy veje,...A Nemzeth Veje,...:o))))
papa.49
@justhpeter: Sokan fenik rá a fogukat egyszer csak utol érik !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.