A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint, ha nem lenne a határon a kerítés és korlátozás nélkül juthatnának be az országba ismeretlen identitású és szándékú emberek, akkor itt maradhatnának, mivel az az idő elmúlt, hogy továbbmehessenek nyugatra, ugyanis lezárult az osztrák, a német és a francia határ.

Bakondi Györgyöt arról kérdezték csütörtökön az M1 aktuális csatornán, hogy Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint a "Soros-szervezetek" újabb támadásra készülnek: egy újabb "Soros-jelentéssel" akarják zsarolni Magyarországot, hogy telepítse be a migránsokat.

Úgy fogalmazott:

látható, hogy 2015 óta folyamatosan támadják a kormány politikáját, elsősorban a migráció ügyében, de a biztonsági kérdésekben és a civil szervezetek átláthatóságának érdekében tett lépéseit is.

Hozzátette: nem új a "fenyegetőzés" a jogállami kritériumokkal, az európai uniós pénzek elvonásával, mindenesetre ezek célja világos: megerősíteni a bevándorláspárti erőket és meggyengíteni azt a kormányzatot, amely az európai uniós bevándorlási elképzelések útjában áll.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Meg az utolso pillanatban is megprobalod szolgalni a diktatort...

Mondd, bakondikam, nem kene neked mostansag a meregdragan vasarolt pancelozott kamion korul sertepertelned? Tudod, ami menekules kozben tud loni is az ot uldozokre...

Pedig jobb lenne, ha ott adnad ki tudasod legjavat... Kapsz erte nyugati kilatasu azerbajdzsani szallodaszobat alijeveknel...
RonaGyuri
B..meg buta papagáj, eszük ágában sem lenne! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.