A 17-es, 19-es és 41-es villamosok karbantartás miatt csak a Katinyi mártírok parkjáig járnak, onnantól pótlóbuszok szállítják a Vörösvári út felé az utasokat.

Frissítés:

A BKK egy kicsit bővebb közleményében leírta, csatornát kell javítani a Bécsi út és a Kiscelli utca kereszteződésében, a munkát viszont csak úgy lehet végezni, hogy a villamossíneket is megbontják.

Pótlóbusz jár csatornajavítás miatt a Bécsi út / Vörösvári út és a Katinyi mártírok parkja között április 6-tól – Budapesti Közlekedési Központ

2018. április 6-tól (péntektől) rövidített útvonalon, dél-budai végállomásától a Katinyi mártírok parkja megállóhelyig jár a budai fonódó villamoshálózaton közlekedő 17-es, 19-es és 41-es villamos, a Bécsi út/Vörösvári út és a Katinyi mártírok parkja között a 17-es pótlóbusz viszi az utasokat. Emellett a 160-as és a 260-as busz útvonalát is meghosszabbítják a Kolosy térig annak érdekében, [...]

Korábban írtuk:

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint karbantartás miatt a 17-es, 19-es és 41-es villamosok a budai fonódó északi részén rövidített útvonalon közlekednek. 

A villamosok rövidebb útvonalon, a dél-budai végállomásaik felől a Katinyi mártírok parkjáig járnak.

Karbantartás miatt rövidült a budai fonódó északi része, pótlóbuszok járnak Óbudán

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Péter Tóth

A kimaradó szakaszon – a Kolosy tértől a Bécsi út / Vörösvári útig – a 17-es jelzésű pótlóbusszal, valamint a 160-as, a 260-as és a 260A jelzésű járatokkal utazhatnak.

A járatok a Kolosy téren a 165-ös busz végállomásáról indulnak, és a Bécsi úton a 960-as busz megállóiban állnak meg.

Az autóbuszok és a villamosok közötti átszállás a Katinyi mártírok parkja megállónál biztosított. Ebben az időszakban a 160-as, a 260-as és a 260A jelzésű autóbuszok az Óbudai rendelőintézet helyett a Kolosy tértől indulnak Békásmegyer és a Harsánylejtő felé – olvasható a BKK közleményében.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A pálya, a tuják újak mit kell ennyire karbantartani ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.