Mentővel vitték kórházba a Jobbik óbudai képviselőjét, Szanyó Miklóst, miután egy plakátrongáló banda tagjai megverték.

Az esetről a Facebook oldalára tett fel képet a politikus.

(via 24.hu)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
A nemzeti maffia jobban teljesít!Ahogy közeledik a megmérettetetés előkerülnek a verőlegényeik,tek-intettel a szaros helyzetre!A gazdagodásukkal arányosan nő a gyűlőlet indexük is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Ennyi eszük van. Pontosan ennyi. És pontosan azok, aminek látszanak. Tudatlan, tanulatlan, önálló gondolatokkal nyomokban sem rendelkező, ezért érvelni sem képes, a valóságtól és a tényektől fényévnyi távolságot tartó, a szemük színére, a farkuk hosszára, a hatszázhetven évvel ezelőtt született vélt ősük hőstetteire büszke sötétagyúak, akik képtelenek lépést tartani a fejlődéssel , ezért gyűlölnek mindent és mindenkit. A fiatalokat azért, mert fiatalok, az értelmeseket azért, mert értelmesek, az önálló gondolkodású, céltudatos, sikeres embereket meg azért. Mindenért, amivé ők nem válhatnak. Lógnak a hatalom csecsén, összekapaszkodva megalkotják az ostobaság falát és ha semmi mást nem is, azt biztosan tudják: nem engedhetik el egymás kezét, mert számukra odakint, a valóságban, az éles versenyben nem terem babér. Ezért rettegnek annyira a fiataloktól, főleg az okos fiataloktól. Meg az okos középkorúaktól és az okos idősektől is. Mert végül kiderül, hogy mennyire sötét van a fejükben.
szep napot
@szep napot: A választás előtti napokban robbanthatja a legnagyobb politikai bombát Simicska
hirtv.hu/ahirtvhirei/a-valasztas-elotti-napokban-robbanthatja-a-legnagyobb-politikai-bombat-simicska-2457561

Simicska mar par napja "megrendelte" a verest
Borsodi
Ez van ha Magyarország egy roma minisztert választ,a hatalomért bármire képes.A jobbikosokat ott ütik ahol tudják, ha nem fizikailag akkor kirúgják az állásából.Úgy kezelik őket mint a minimál bérből élőket azokat se nézik semmibe, csak szavazáskor van szükség rájuk.
A fidesz tábora valójában milliomosok és az alja népből álló söpredékek keveréke.
egyvandor
A fidesz verőlegényei fontos szerepet töltenek be hazánk egyre erőteljesebb fejlődésében. Előbb utóbb még magunkat is lekörözzük.
advocat
Akkor ezután - természetesen csak politikai okokból - már az emberölés is bocsánatos bűn lesz. (Nem tudom, de nem is érdekel ki kezdte. De feltehetően a Jobbikos most igazat mondott. Nem voltam ott.)
Borsodi
Nem a jobbikosok az elvetemültek ez egy tév hitt,minden ember egyforma,bármilyen a bőre színe.persze ettől függetlenül bármelyikük lehet aljas és azt meg kell büntetni.
Most a gyűlöletet félelmet a fidesz képviseli.A jobbik védi a devizásokat legjobban.a fidesz el rendeli és támogatja a kilakoltatásokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.