Tartósan fennmarad a migrációs nyomás, nem mindegy, hogy azt a magyar-szerb vagy az osztrák-magyar határon áll meg – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában, utalva arra, hogy az új osztrák kormány egyetlen migránst sem akar befogadni. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: DebMédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Magyarországot jelenleg egyetlen dologtól kell megvédeni. A beszari, tolvaj kormánytól. Attól a kormánytól, amelyik most halálra van rémülve attól, hogy akár el is veszíthetik a többséget. Mert ha így lesz, tök mindegy, milyen háttéralkukat kötnek melyik parlamenti pártokkal. Ha azok erőtlenséget éreznek, úgy fogják felrúgni a megállapodást, mint hülyegyerek a vizes vödröt. Akkor pedig nem a migránsok fogják lerohanni az országot, hanem a nyomozó hatóságok, akik esetleg kíváncsiak lesznek arra, miből épített kastélyt az ügyvéd úr Lázár anyuka földjeinek közepébe; miből vásárolt Rogán nagyi luxusnyaralót; hogyan jutott Orbán apuka a bányáihoz és állami megrendelésekhez; mitől volt olyan nagyon okos Tiborcz István, hogy mára milliárdos lett, holott mielőtt megakadt a nemzet lábának szeme rajta, a segge lógott ki a gatyából; hogy okosodott meg a felcsúti gázszerelő attól a pillanattól kezdve, hogy Orbán került hatalomra, miközben az azt megelőző negyvenvalahány évben nem fénylett fel az intellektusa; miből telik Rogánéknak arra az életvitelre, amire pedig nem futná a jövedelmükből. És ez még csak töredéke annak, ami elő fog bukkanni a látszólagos feledés homályából. Elég, ha az első dominó megdől, az ránt magával mindent és mindenkit.
Ettől fosik az egypárti kormány, ezt akarják meggátolni mindenáron. Nem bátrak ők, hanem bokáig be vannak szarva. Nem erősek, hanem gyengék, mint a lepkefing a langy tavaszi szélben. Márpedig amikor eljön az idő, a nyamvadt kerítésük sem fogja megvédeni őket semmitől. Akkor a most olyan hűséges szolgák úgy szertefutnak, mint a csótányok. Érdekes lesz megfigyelni, hogy a meggyőződéses szolgák mivel fogják magyarázni a viselt dolgaikat, a napról napra hazug mocskolódók véleménye hogy fog megváltozni, hogyan fogják letagadni mindazt, amit most még üvöltve védelmeznek. Érdekes műsor lesz az is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.