A Három óriásplakát Ebbing határában című amerikai filmből vett ötlettel kampányol utolsó pénteken az Együtt a Legfőbb Ügyészség előtt. Az Oscar-díjas alkotás egy anyáról szól, aki óriásplakát-üzenetekkel próbálja elérni a helyi rendőrfőnöknél, hogy rendesen nyomozzanak a megölt lánya gyilkossági ügyében. Polt Pétertől is így kényszerítenék ki, hogy az ügyészséget érdekelje Tiborcz István botránya.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Shikari: Mi meg azt reméljük román hogy változás lesz és visszavesszük a judás állampolgárságod!!!
csipetke
Bizony bizony,jó lenne,ha már történne valami a nemzeti vő ügyében.Nehogy már a tisztességes adófizetők csengessék vissza azt az EU-s pénzt,amit ez a tolvaj banda lenyúlt.A sitt neki az alap,és a teljes vagyonelkobzás.Csak ezzel az a gond,hogy vannak olyan rafkósak,hogy az ő nevükön addigra már nem lesz semmi.Ha egy ellenzéki nyúlt volna le bármekkora összeget,már minimum előzetesben lenne.
csipetke
@Shikari: 12:17 Már írtam neked többször,hogy még várd ki a végét.Ennyi idióta nincs ebben az országban,akik a fideszre szavaznak.Ha be is futnak,a kétharmadnak annyi,ezt borítékolom már most.A rengeteg külhoni szavazat,amit a magyar adófizetők pénzén megvett orbán,hát ezért meg szégyellje magát.Ilyen mocskos eszközöket egyik választásnál sem használt egyik párt sem ezelőtt.Egész egyszerűen gusztustalanok...
csipetke
@Shikari: 12:17 Akkor,ha legelőször a fideszt lehetne előszedni a rengeteg hazugságért,pl a plakátjai miatt..Az agyament Soros-terv csak egy példa,de Pintér Sándor ismerte be,hogy márpedig Soros terv nincs.Aztán a plakát az ellenzékről,hogy lebontanák a kerítést,holott ezt senki nem akarja.Egy gusztustalanul hazudozó bagázs a fidesz.Ja,és ráadásul az Együtt nem hazudik a plakátjain.
csipetke
@Shikari: Neked felesleges bármit is írni,mert sajnos nem látsz ki a fekete lyukból orbán hátsójából,úgyhogy mégegyszer utoljára:-VÁRD KI A VÉGÉT!
Pálinkás Pál
@Shikari: hazudsz...neked nincs barátod!!! kórteremtársad esetleg a gyogyóban!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.