A Három óriásplakát Ebbing határában című amerikai filmből vett ötlettel kampányol utolsó pénteken az Együtt a Legfőbb Ügyészség előtt. Az Oscar-díjas alkotás egy anyáról szól, aki óriásplakát-üzenetekkel próbálja elérni a helyi rendőrfőnöknél, hogy rendesen nyomozzanak a megölt lánya gyilkossági ügyében. Polt Pétertől is így kényszerítenék ki, hogy az ügyészséget érdekelje Tiborcz István botránya.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Vérlázító. Aztán majd hétfőn újra meg lesznek választva...lehet szidni a köcsög LMPt meg a fasz Jobbikot mert jól keresztbetettek az összefogásnak meg a kormányváltásnak..kivándorolnak még 1 millióan aztán lesz aki eltartsa az adójából az itthon maradottakat...
nezelodo
Akkor lehetne bízni az efféle plakátok hatásában, ha a demokrácia okán szégyelnék magukat. Nálunk a hatalom részéről erre nem lehet számítani, hiszen ők tudják legjobban milyen kicsi mozgásteret hagytak a demokrácia képviselőinek, a szégyenérzet meg nyomokban sem lelhető fel bennük, helyette hegyekké nő az arroganciájuk.
relatív
A regnálókat - az összes sleppet - csak leváltásukkal lehet ' befolyásolni ', el vannak cvarázsolva, így csak ez hat rájuk !
Eladott Ország
Polt Péter is bizonyítja, hogy Magyarország nem jogállam. Nem mellesleg az apja Polt Miklós meg vérbíró volt a Kádár-rezsim idején és még ezek komcsiznak. Szégyen!
Amíg vezetőszáron el nem vezetik Polt Pétert addig nem lesz változás.
vilagfigyelo.com/wp-content/uploads/2018/03/level-az-ellenzeknek-a-fidesz-politikusok-bebortonzese.jpg
ibn Said
Szerintem plakát jó, DE emberek nem érteni mi közpénz! Gondolni sokan engem nem érinteni nem engem lopni meg... pedig de!
Jó lenne plakát kiegészíteni, hogy minden embertől (csecsemő - hajlott korúig) ellop ~12.000HuF.
Talán akkor érteni mi közpénz!
csipetke
@szaboria1: 10:53 Lehet,hogy hétfőn meg már be se kell mennie.Reményeim szerint...
Pálinkás Pál
@Shikari: Mi meg azt reméljük román hogy változás lesz és visszavesszük a judás állampolgárságod!!!
csipetke
Bizony bizony,jó lenne,ha már történne valami a nemzeti vő ügyében.Nehogy már a tisztességes adófizetők csengessék vissza azt az EU-s pénzt,amit ez a tolvaj banda lenyúlt.A sitt neki az alap,és a teljes vagyonelkobzás.Csak ezzel az a gond,hogy vannak olyan rafkósak,hogy az ő nevükön addigra már nem lesz semmi.Ha egy ellenzéki nyúlt volna le bármekkora összeget,már minimum előzetesben lenne.
csipetke
@Shikari: 12:17 Már írtam neked többször,hogy még várd ki a végét.Ennyi idióta nincs ebben az országban,akik a fideszre szavaznak.Ha be is futnak,a kétharmadnak annyi,ezt borítékolom már most.A rengeteg külhoni szavazat,amit a magyar adófizetők pénzén megvett orbán,hát ezért meg szégyellje magát.Ilyen mocskos eszközöket egyik választásnál sem használt egyik párt sem ezelőtt.Egész egyszerűen gusztustalanok...
csipetke
@Shikari: 12:17 Akkor,ha legelőször a fideszt lehetne előszedni a rengeteg hazugságért,pl a plakátjai miatt..Az agyament Soros-terv csak egy példa,de Pintér Sándor ismerte be,hogy márpedig Soros terv nincs.Aztán a plakát az ellenzékről,hogy lebontanák a kerítést,holott ezt senki nem akarja.Egy gusztustalanul hazudozó bagázs a fidesz.Ja,és ráadásul az Együtt nem hazudik a plakátjain.
csipetke
@Shikari: Neked felesleges bármit is írni,mert sajnos nem látsz ki a fekete lyukból orbán hátsójából,úgyhogy mégegyszer utoljára:-VÁRD KI A VÉGÉT!
Pálinkás Pál
@Shikari: hazudsz...neked nincs barátod!!! kórteremtársad esetleg a gyogyóban!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.