A Három óriásplakát Ebbing határában című amerikai filmből vett ötlettel kampányol utolsó pénteken az Együtt a Legfőbb Ügyészség előtt. Az Oscar-díjas alkotás egy anyáról szól, aki óriásplakát-üzenetekkel próbálja elérni a helyi rendőrfőnöknél, hogy rendesen nyomozzanak a megölt lánya gyilkossági ügyében. Polt Pétertől is így kényszerítenék ki, hogy az ügyészséget érdekelje Tiborcz István botránya.

(Forrás: hvg.hu)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Vérlázító. Aztán majd hétfőn újra meg lesznek választva...lehet szidni a köcsög LMPt meg a fasz Jobbikot mert jól keresztbetettek az összefogásnak meg a kormányváltásnak..kivándorolnak még 1 millióan aztán lesz aki eltartsa az adójából az itthon maradottakat...
nezelodo
Akkor lehetne bízni az efféle plakátok hatásában, ha a demokrácia okán szégyelnék magukat. Nálunk a hatalom részéről erre nem lehet számítani, hiszen ők tudják legjobban milyen kicsi mozgásteret hagytak a demokrácia képviselőinek, a szégyenérzet meg nyomokban sem lelhető fel bennük, helyette hegyekké nő az arroganciájuk.
relatív
A regnálókat - az összes sleppet - csak leváltásukkal lehet ' befolyásolni ', el vannak cvarázsolva, így csak ez hat rájuk !
Eladott Ország
Polt Péter is bizonyítja, hogy Magyarország nem jogállam. Nem mellesleg az apja Polt Miklós meg vérbíró volt a Kádár-rezsim idején és még ezek komcsiznak. Szégyen!
Amíg vezetőszáron el nem vezetik Polt Pétert addig nem lesz változás.
https://vilagfigyelo.com/wp-content/uploads/2...
ibn Said
Szerintem plakát jó, DE emberek nem érteni mi közpénz! Gondolni sokan engem nem érinteni nem engem lopni meg... pedig de!
Jó lenne plakát kiegészíteni, hogy minden embertől (csecsemő - hajlott korúig) ellop ~12.000HuF.
Talán akkor érteni mi közpénz!
Shikari
Szóval az Együtt volt az elkövető! Legalább tudjuk, kiket kell felelősségre vonni rágalmazásért!
Remélem már hétfőn megindítják az eljárást ellenük!
csipetke
@szaboria1: 10:53 Lehet,hogy hétfőn meg már be se kell mennie.Reményeim szerint...
Shikari
@csipetke: Remélem a rágalmazó hazudozások miatt hétfőn sokaknak be kell menniük!
Csak a jog szerint, de kőkeményen elszámoltatni minden rágalmazó, hazudozót!
Pálinkás Pál
@Shikari: Mi meg azt reméljük román hogy változás lesz és visszavesszük a judás állampolgárságod!!!
csipetke
Bizony bizony,jó lenne,ha már történne valami a nemzeti vő ügyében.Nehogy már a tisztességes adófizetők csengessék vissza azt az EU-s pénzt,amit ez a tolvaj banda lenyúlt.A sitt neki az alap,és a teljes vagyonelkobzás.Csak ezzel az a gond,hogy vannak olyan rafkósak,hogy az ő nevükön addigra már nem lesz semmi.Ha egy ellenzéki nyúlt volna le bármekkora összeget,már minimum előzetesben lenne.
Shikari
@Pálinkás Pál: A tied nem vesszük vissza, hisz neked sose volt magyar állampolgárságod!
csipetke
@Shikari: 12:17 Már írtam neked többször,hogy még várd ki a végét.Ennyi idióta nincs ebben az országban,akik a fideszre szavaznak.Ha be is futnak,a kétharmadnak annyi,ezt borítékolom már most.A rengeteg külhoni szavazat,amit a magyar adófizetők pénzén megvett orbán,hát ezért meg szégyellje magát.Ilyen mocskos eszközöket egyik választásnál sem használt egyik párt sem ezelőtt.Egész egyszerűen gusztustalanok...
Shikari
@csipetke: A kétharmad egy pszichikai határ. A többség a Fidesznél lesz és folytatja azt, amit eddig. Fejleszti a gazdaságot és támogatja azokat, akik dolgoznak!
csipetke
@Shikari: 12:17 Akkor,ha legelőször a fideszt lehetne előszedni a rengeteg hazugságért,pl a plakátjai miatt..Az agyament Soros-terv csak egy példa,de Pintér Sándor ismerte be,hogy márpedig Soros terv nincs.Aztán a plakát az ellenzékről,hogy lebontanák a kerítést,holott ezt senki nem akarja.Egy gusztustalanul hazudozó bagázs a fidesz.Ja,és ráadásul az Együtt nem hazudik a plakátjain.
Shikari
@csipetke: A Fidesz igen jól vezeti az országot! Jelenleg nincs alternatívája. Lehetne jobb is, de nincs más, akiben így meg lehetne bízni!
Barátaimmal csak a Fideszre szavazunk, mert az ország gazdasági stabilitásának és szuverenitásának ez a záloga!
csipetke
@Shikari: Neked felesleges bármit is írni,mert sajnos nem látsz ki a fekete lyukból orbán hátsójából,úgyhogy mégegyszer utoljára:-VÁRD KI A VÉGÉT!
Shikari
@csipetke: Várom a hétfőt, amikor is a Fidesz megerősödve folytatja Magyarország felvirágoztatását!
Pálinkás Pál
@Shikari: hazudsz...neked nincs barátod!!! kórteremtársad esetleg a gyogyóban!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél