MARHA MAGYAROK! TELE VANNAK A KÓRHÁZAINK ARAB, NÉGER ORVOSOKKAL, AKIK MÁR MOZGOLÓDNAK, MERT LASSAN AZ UTCÁRA NEM MERNEK KILÉPNI E TETVES USZÍTÁSDÖMPINGTŐL, PEDIG ITT ÉLNEK ÉS GYÓGYÍTANAK 20-40 ÉVE!...

Forrás: facebook.com
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Egyetértek! Nagyon marhák azok a magyarok, akik migránsoznak miközben a magyar egészségügy a legutolsók között szerepel az Európai Unióban Orbánék óta!
Peller Anikó
@Péter: a marha te vagy. A magyarok szerencsétlenek mert egy geci gány vezetőjük van aki hülyét csinál belőlük. De ő sem marha. Ő geci. Nagyonis okos, százszor okosabb mint te vagy.

Te csak hülyeségeket vagy képes kitolni magadból.

Minden egyes nyikkantásod a migrácsok mellett a geci hatalmát erősíti, mert ö erre játszik rá.

Sajnos a geci hamar ráérzett a bevándorlás okozta kampány lehetőségre és ezt erőlteti ezerrel. Jogosan, mert ő akadályozta meg (a kerítés építéssel, törvénykezéssel) az arabok betódulását. A mai napig jönnének amennyi a csövön befér ha a mekkergült idióta eus politikusokon múlna, amikoris csak a jugók vasúti szállítókapacitása szabályozta le a napi 15 ezerre a kótát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.