"Soha senkit nem utasít vissza, és mintha minden képen szívből mosolyogna" – ebből a kérdésből is látszik, hogy a poklok poklát járatta meg a Ripost Orbán Viktorral, ilyen gyötrelmes interjút már régen készítettek a miniszterelnökkel – és ráadásul a választás előtt két nappal jelent meg. Ómolnár Miklós főszerkesztőből kitört a benne szunnyadó állat, és űzte-hajtotta Orbánt, nem hagyta megfutamodni egy kérdésben sem. Ezért szembesülhetett a vitákat kényesen kerülő Orbán olyan bevállalós kérdésekkel, mint hogy "Mintha nem is politikai kampány lenne ez az országjárás, hanem mint amikor az ember meglátogatja az ismerőseit, barátait... " "Nemhogy nem unja ezt a sok közös fotót, de mintha még jobban is csillogna a szeme... " "No és mit súg Orbán Viktor szíve vasárnapra?" © hvg.hu De Orbánt sem kell félteni, a parlamenti vitákban megedződött, örök harcos miniszterelnök keményen állja a csapásokat, és válaszol: "Annyi szeretettel és biztatással találkozik az ember,...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Én nem vagyok képes végigolvasni, nekem lég belőle a szemle is!!!
papa.49
Az Ómolnár A csuti segge felől adott neki nyelves csókot !!!
Nessy
@bencemacska: Pedig a kérdések és a válaszok nagyon jók. Ha ez igaz, és így történt, akkor tényleg az ember kínjában röhög!
Clavigo
@Nessy: Sírva röhög,,vagy röhögve sír...
Nessy
@Clavigo: Lassan már nincs különbség.
relatív
A benyaliak egyre mélyebbre és méllyebbre jutnak, ottmár annyira sötét van, hogy nem látni semmit !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.