Totálisan kiiratkozunk a civilizált világból, ha a tolvaj, maffia Fidesz maradnak hatalmon. Az ENSZ Emberi Jogi Bizottsága arra szólította fel Magyarországot, hogy lépjen fel a politikusi gyűlöletbeszéd ellen, ami főleg a kisebbségek, elsősorban romák és muszlimok ellen irányul – adta hírül az MTI. A bizottság – nem meglepő módon – aggodalmát fejezte ki, hogy a gyűlöletbeszéd átjárja …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ibn Said
Vasárnapra ide érni ENSZ tankok amikben soros-ügynökök fognak ülni!!!
papa.49
A szopottszar mást nem tud csak ,,okoskodni,, a hülyéje !!!
csipetke
A kakadu pont olyan elmebeteg,mint a gazdája.Megy a hosszú puska,meg a dagadt puhos,és széllel szembe pisálnak.Ha csak ők áznának el,azt ki nem szarja le,de mi is hugyosak leszünk,ez a gond.Szíjjártó engem egy olyan hülyegyerekre emlékeztet,aki csak úgy csinál,mintha értene a dolgokhoz,de közben segghülye,ráadásul van benne egy nagy adag "majdénmegmutatom".,és pont ettől látszik egy ugribugri kapkodó idegbetegnek,akinek fingja sincs,hogy mit csinál.
Eriksson
@Perwool: Mi van? Szabadságon van a titkárnő? :)))
Perwool
@Eriksson: Ibizán van. Kokain mámorba.-:)))
papa.49
@dr. prédikátor: Mint minden téren amihez a mocskos mancsát hozzátette !!!
Perwool
@dr. prédikátor: Miért? Valami kimaradt?-:))
csipetke
@Perwool: 10:50 Háááát,ez a lista rövidkére sikerült...:)
Commenter
@papa.49: az ország trutymóvá (elnézést de ezt nem tudom másképp leírni) a saját háza tája, köre és vidéke kőgazdaggá azaz arannyá vált a tetves, retkes tolvaj, szemét keze nyomán. Ugye tudja hogy nemcsak muzulmánok, de István király is mit tett volna az ő xarcsúti enyves kezével?!
Eladott Ország
www.facebook.com/FideszHU/videos/10157240138919307/
Nem újdonság, de megszokhatatlan: ez az ember nyolc éve (de leginkább fennállása óta) semmi mást sem csinál, mint keresi és rendszerint meg is találja az éppen aktuális ellenségeit és démonait (IMF, bankok, multik, liberálisok, Brüsszel, CEU, ENSZ, a sor végtelen), akik ellen verbálisan hadakozhat éveken át, aki a kampányban semmi mást nem csinált, mint láthatatlan ellenségek ellen hergelte, zsarolta, fenyegette a híveit, úgy akarja megkaparintani már megint a kormány rúdját, hogy nem szégyelli saját honfitársait lekommunistázni. Ez lenne az intellektuális kihívás, a politikusi küldetés esszenciája? Ez lenne a jó választás? A folyamatos fegyverropogás? Az összeesküvéselméletekben gyökerező megbélyegzés, az állandóan hörgő fenyegetőzés? Ott nincs hajráMagyarország, ott semmilyen ország nincs, ahol az egyik felét állandóan uszítják a másik fele ellen, és ahol akkor van béke, ha háború van, ahol akkor van szabadság, ha egy irányba bégető szolgaság van, és ahol a félanalfabétákra kalibrált hazugságokat egyetemes igazságnak csúfolják.
libellle
@Perwool: Hahahahaha itt nem kelett magat senkinek megeröltettnie.
libellle
@durbincs: te milyen nyelven értekezel. az egész textet megprobáltam a forditommal forditatni,de azt irja ismeretlen nyelv.
csipetke
@libellle: 17:20 Ne strapáld magad.Az az ember még nem született meg,aki ezekből a diszlexiás irományokból valami kis értelmet csihol ki.Valakiről már hallottunk,akinek már voltak részeredményei...
Commenter
@csipetke: több ez mint zagyvaság, és sajnos ez mind a mi kárunkra megy.
cikicakk55
@Perwool: Ennél még én is sikeresebb voltam,pedig engem nem támogatott Soros,igaz Egyetemre sem akartam járni. Jó volt nekem az ápolóképző is. Nem diploma,de szakma.
Commenter
@durbincs: mit keresel még mindig, így a nagy győzelem után egy kvázi szamizdat fórumon?! A legyőzöttnek már úgyis mindegy, nektek még nem...
cikicakk55
Néztem tegnap a Célpont című adást a Hír tv-n Abban volt,hogy a cigányokat megkérdezték,hogy miért szavaztak a Fideszre? Volt amelyik,azért mert a többiek ezt mondták,volt aki azt mondta,hogy segít rajtuk,mert kapnak a gyerekek ingyen ebédet az iskolában,meg jár a gyerekekért szociális segély,meg kaptak tőlük Erzsébet utalványt stb. Mindegyiknek volt valami,amiért szeretik a Fideszt! Nem értem,akkor hogy nem tudnak arról,hogy a választás előtt nem sokkal Lázár a tévében kerek-perec kijelentette,hogy a cigányokat 500 éve képtelenek a Magyarok munkára fogni.Ugyan olyan ingyenélők és tolvaj bűnözésből megélők mint mindig is voltak. Lázár is Fideszes! Annyira tudják nyomatni,ha valamiért rájuk szólnak,hogy " persze,csak azért mert cigányok vagyunk,mindent ránk kell fogni" Most eltűrik,hogy alázta Őket a Fidesz? Nem csak Lázár,Orbán is gyakran hivatkozott és hivatkozik is a cigányokra a migránsokkal kapcsolatban.Orbán is elmondta már jó párszor,hogy épp elég az országnak azt a majd egy millió cigányt eltartani,akik csak azért szaporodnak,mert abból jól megtudnak élni. Én merném nekik ezt mondani,már a kést a hátamba állították volna.
Commenter
@cikicakk55: Ápolónő vagy? Le a nem létező kalapommal előtted! Hidd el a főiskolai, egyetemi diploma nem minden, ez nem a tudás, a műveltség az IQ és az EQ fokmérője sőt! A mai világban egy jó szakma így az ápoló(nő)i is többet ér mint pl. az én bölcsészdiplomám ami adott ugyan egy jókora lexikális tudást, de semmi egyebet. Kijelölt szülői kényszerpálya volt, egy pillanat örömömet nem leltem benne, és soha nem is akartam se tanítani se a média felé venni az irányt...erre a fórumra is csak dühből és elkeseredésből regeltem be...mert annyira tehetetlen az ember ezzel a rendszerrel szemben...
Commenter
@cikicakk55: szerintem orbánnak és lázárnak is lehetnek roma felmenőik, ez valami látens gyűlölet lehet a részükről, ez a romázás, migráncsozás és sorosozás. Régi mondás, hogy az tiltakozik a leghangosabban aki maga is érintett...ugye mára tudjuk hogy Clara Hitler (A. Hitler) anyja is (fél)zsidó volt?
csipetke
@Commenter: 19:05 Ha nem reagál rá senki,elirkálgat itt magának, shikarival lájkolgatják egymást.Lehet,hogy jelentik a gazdájuknak,hogy milyen a hangulat lent az eccerű pórnép közt...
Commenter
@csipetke: lenni ők eccerűek mint a faék...sajátos nyelvet ők kreálni az biztos...mi itt nem tuvudnivi az narancsul..kérni toll-mács :
szerencsére jól elvannak, nekem elég volt az, hogy több topicot és szétszedett és ma már szégyellem de elöntött a düh, és én is nagyon durva voltam. Ma már nem reagálok, hiszen úgyis mindig csak a gondola cikkeit küldi be...itt van ő is, ahogy ov is, sokan, sokfélék vagyunk...beleférnek ők is a virtuális biodiverzitásba...
Desischado
@cikicakk55: Ezt meg ne halljam mégegyszer! A te "zsakmád" az egyik legtiszteletreméltóbb. Nem felejtem el, hogy mikor műtétre feküdtem be 8 éve, milyen kedvesek és ügyesek voltak az ápolónők. Sok emberséget, humort, törődést kaptam tőlük. Szóval az én szememben hősök! Egy két kivételtől eltekintve. De szerencsére több a pozotív tapasztalatom. Szóval, minden tisztelet nektek drága!
Ez a futsalom majom - elnézést a majmoktól! - azt hiszi, hogy ő találta fel a spanyolviaszt, közben halvány lilája sincs mivel jár az a poszt, amit bitorol! Csak orbánnak a hű csicskája, pfujj!
png
Ez is egy régi történet, és nem történt semmi azóta sem.
Mondj már valami újat, kiscsávó.
csipetke
@libellle: 17:20 Próbálj meg a fordítóddal valami keverék román-magyar nyelvet keresni,mert ez az agyatlan halfarok asszem Romániából írogat buzgón,bár értelme nem sok van,miután értelmezhetetlen f@szságokat irkál össze.Dehát,mint tudjuk,a fidesz fizeti a trollkodását,és az ilyen csökött agyúnak is meg kell élnie valamiből...
cikicakk55
@Commenter: Sajnos csak voltam ápolónő. 2004- ben kullans okozta agyhártyagyulladást kaptam. Az volt a szerencsém,hogy időben felismertem a tüneteket,a masik mázlim meg az volt,hogy akkor még nem volt sürgősségi ellátás,így nem órák múlva kerültem orvos kezébe.Sajnos epilepsziás lettem,ez a szövődmény maradt,így 33 év után 50_éves koromban kényszer nyugdíjaztak. Szerencsére a fiatalabb fiam az idén diplomázik,sürgősségi és intenzív szakápoló lesz. Jól tetteg,hogy regiztél a Propira. Én 2 éve járok ide és hidd el,ez a legnormálisabb online híroldal a neten. Itt nagyon jó társaság jött eddig össze. Még a Fideszesek is egy- két kivétellel normális hangnemben írnak. Sajnos minden más online felületen megy a k. anyázás,köcsögözés,stb ha nem ugyan az a véleményed. Nagyon szeretem a propit és azokat is akik ide írnak. Komoly jó barátságok is kötettek már. Maradj te is és meglátod. Örülök,hogy köztünk vagy.
cikicakk55
@Commenter: tegnap 19:34
Orbánról tudtam,hogy van benne pár vonó, de Lázárról nem. Hódmezővásárhelyen élek,ismerem a szüleit is. Közel lakunk Lázárhoz,még "csak" Polgármester volt,addig gyakran is találkoztunk. Persze ettől még lehet benne cigány vérvonal. Itt kitolt az emberekkel,mert felszámolta a dzsumbujukat,és vagy 2000_romát betelepített a belvárosi szoc. lakásokba. Ez nem lett volna még akkora baj,de az összes Roma gyereket csak egy iskolába lehetett beíratni. Az az iskola azóta( kb 10 év) a város "fekete foltja" Az oda járó gyerekeknek télen kabátjaik,iskola táskájaik,uzsonnájuk,tűnik el. Az iskola környéke sem jobb. Az alsósok csak szülői kísérettel mernek haza menni. Amit a tanítás alatt nem sikerült megszerezni,azt a haza úton próbálják meg elvenni. Mennek értük az idősebb testvérek besegíteni. Nem érzem magam rasszistának,mert a fiam 2 legjobb barátja is cigány. Ők maguk is szégyenlik némelyik rokonaikat.
cikicakk55
@Perwool: tegnap: 21:37
Elolvastam az egész cikket Azért leéghetne a bőr a pofájáról vezér bikánknak,mert pont azokat alázza a legjobban,akiknek a vére folyik az ereiben. Az én unokám most 5.osztályos,de annál a kutyakaparásnál,ahogy az az igazolvány ki lett töltve,annál sokkal szebben ír a gyerek. Egy egyetemistától azért már elvárható lenne a normális írás,nem olyan,mint egy kezdő iskolásé.
cikicakk55
@Desischado: Tegnap 22:32
nagyon szépen köszönöm,a kolléga nőim nevében is. sajnos én már nem dolgozhatom az szakmámban,Commenternek feljebb megírtam miért. Azt,is,hogy van a családban utód,aki viszi tovább ezt a hivatást.Nagyon szerettem a szakmámat. Mindig is vonzot az egészségügy,már egész kicsi koromban is.Soha nem viszolyogtam sem vértől sem sebtől,sőt érdekelt a gyógyításuk. érdekes,hogy orvos viszont nem szerettem volna lenni.Lehet,csak azért,mert úgy éreztem,ahhoz nincs elég eszem és nem is vagyok túl kitartó azzal ami nem érdekel. Már az egészségügyi iskolában is voltak olyan tantárgyak,amit a hátam közepére sem kívántam.(Hematológia, Genetika,) Az orvosin még több olyan tantárgy lett volna és ugye a vizsgákon abból is kell jól teljesíteni amit nem szeretünk. Így megmaradtam az Ápolónői szakmánál. Azt viszont tényleg csak annak érdemes csinálni aki szereti is és hívatásának tartja. Soha nem volt ez a szakma túl fizetve. legjobb bizonyíték rá,hogy 33 év munka után jelenleg 55.000 ft a nyugdíjam. A fiam azt mondja,hogy most is gyengén fizetnek ahhoz képest ami most az elvárás.Ráadásul nagyon kevesen vannak+ mindig van ami éppen nagyon kéne,de nincs. Volt,hogy egy párnahuzat miatt szaladgálta be a 4 emeletes klinika összes osztályát. Nincs elég ágynemű,gyógyszer,eszközök a sebek kezeléséhez,kötszerek,kenőcsök,a betegek fürdetéséhez tusfürdő,vagy szappan. Ráadásul rengeteg adminisztrációs feladatot kell megcsinálniuk. Régen az átadó könyv volt csak és halál esetén a láb és kézcédula. Most viszont minden szem gyógyszert,amit nem a beteg vitt magával,4 helyen is dokumentálni ell. Vagy az osztályos orvos,vagy a Főnövér aláírása is kell hozzá.
Commenter
@cikicakk55: én Lázárról ezt csak pletyka szinten hallottam és a mendemondának sztem az adott alapot hogy kreol bőrű, sötét hajú és szemű, de ez nem fokmérő a származását illetően,mert láttam én már szőke, fehér bőrű kék szemű romát is, nem is egyet. Lázár származása mindegy, erről sem ő sem senki más nem tehet. Amiről igenis tehet az az, hogy párttársaival ellentétben igenis megvan az esze, és tudását eszét mégis rosszra használta, de egyben okossága miatt ov-re is veszélyes kezdett lenni, mert ha valaki, akkor ő tudta volna megpuccsolni a xarkupac főnökét, és mondjuk nem az amőbányi aggyal sem rendelkező Kósa. Ma nyilatkozta Lázár hogy a párton belül kifejezetten azért drukkolt a többség hogy bukjon. Hosszú hosszú ideje ez volt Lázár első emberi hangnemben tett nyilatkozata. De ne várjon érte jó pontokat, mert egy velejéig aljas rezsimet szolgált, megalkudva, és ahhoz szellemi szinten is lealacsonyodva. Remélem elkóborolt Derék nevű kutyája megkerült.Az is emberi gesztus volt (az aggódó gazdáé) hogy a kutyát az Instán kerestette...Ha van esze függetlenként folytatja és eképpen borítja majd ezt az aljas bandát. Ő legalább kiszállt, még akkor is, ha nem is volt már más választása...
Commenter
@csipetke: miből gondoljátok hogy román? Tegyük már próbára!
Commenter
@durbincs: Guvernul are rolul de a asigura funcționarea echilibrată și dezvoltarea sistemului național economic și social, precum și racordarea acestuia la sistemul economic mondial în condițiile promovării intereselor naționale. Guvernul se organizează și funcționează în conformitate cu prevederile constituționale, având la bază Programul de guvernare acceptat de Parlament
libellle
@csipetke: nekem a legjobban az a szó tettszik, hogy picsogok. fogalmam nincs mit jelent de nagyon nevetnem kell amikor olvasom. a forditom nem tud ilyen kauderwelch beszedet forditani
Commenter
@libellle: picsog= nyafog, rinyál, többnyire kényeskedve.
Commenter
@cikicakk55: én is örülök hogy itt lehetek. :)
cikicakk55
@Commenter: Tudod Lázár az 1996-97-98-as években még kifejezetten rendes Polgármester volt. Az emberek szerették. Emlékszem a gyereket még babakocsiban toltuk,mikor az egêsz város mögé állt és körbevettük a kórházat,mert beakarták zárni. Akkor még a városért és az emberekért dolgozott. Segített ahol csak tudott. A város is épült,szépült miközben az emberek is számíthattak rá. Akkor is Fideszes volt,de nem fanatikus.Sajnos 2000 után nagyon megváltozott. Nem előnyére.Orbán teljesen elvette az emberségét.. Most már egyáltalán nem szerethető és nem is jó,hogy vissza jön. Itt szegény emberek élnek főleg. Sok a kisnyugdíjas és a közmunkás. 35.000 lakosból kb 8000- nek van munkája. Az etnikum száma is magas a lakosság számához képest. Munkahely szinte csak 4-5 fős kisvállalkozásnál van.Miközben mi nyomorgunk kiderült,hogy az ex Polgármester milliárdokkal rendelkezik . a jól menő cégek vezetői mind a rokonai, barátai. Kastélyokat vásárolt,a 10 éves fiának 80 milliós lakást Pesten. Akár cigány akár nem,becsapta az emberekt.Épp olyan G lett mint a potrohos főnöke
csipetke
@Commenter: 17:05 Meg nem mondom ki írta pár hónappal ezelőtt,hogy román,ami nem baj.Inkább az,hogy egy sz@rházi fizetett troll,amit nem is cáfol..
De Te beszélsz románul?Kiváncsi vagyok,hogy durbincs válaszol-e az írásodra
Commenter
Multumesc, csipetke, azaz köszönöm. Azt már d dolga eldönteni ezek után hogy én mennyire beszélek vagy sem románul. Annyit elárulok, hogy ebben amit írtam semmi trágárság és értelmezhetetlenség nincs...Pont azért írtam románul mert nem az a baj vele sem, hogy román...
csipetke
Ha valaki ért valamit durbincs 22:59-es irományából,kérem,magyarázza el nekem is!!!
Commenter
@csipetke: csak a szokásos. Nála a román=roma. legalábbis ami engem illet. Csak az a gond hogy a romák lovári nyelven beszélnek nem románul, A többit meg hagyjuk...utálom a tökmagot, szotyit. A héját nyilvánosan szétköpködőket meg még jobban.
Commenter
@cikicakk55: szerintem most, hogy így félresöpörték, hamarosan újra a "régi" Lázár lesz, vagy próbál majd lenni, csak már épp hitelesnek nagyon nehéz lesz majd lennie akkor is. Nem lepne meg ha pártot váltana, vagy függetlenedne! Hiszen jobban elmeszelték mint a nyakig sáros, abszolút vállalhatatlan, fullosan kretén és oligofrén, hazug, ostoba kósát...Lázárnak is jogi végzettsége van?
Eladott Ország
@Commenter: Jogi végzettsége van. Rapcsák András polgármester személyi titkáraként tevékenykedett, ő volt a táskahordozója. Első és egyetlen munkahelye, majd az országgyűlés. Óriási munkatapasztalata van mint a többi Bibói fideszes szobatársak szövetségének, a töpörtyűs páleszes többségnek.
Commenter
@Eladott Ország: olyanok ezek ezzel a jogi karral meg kollégiummal mint az "azért vannak a jó barátok", csak éppen nem pozitív kicsengéssel mint Máté Péter dalában.
"Táskahordozóból" ő lett a polgármester miután RA meghalt, ha jól emlékszem...engem nagyon kiakaszt az ellenzék hallgatása, tenni nem akarása...én nem ezt vártam tőlük.
nezelodo
Teljesen mindegy, ki mennyire tartja hatékonynak, vagy nem az ENSZ-t mint szervezetet, és annak határozatait, pedig aláírtunk ezt azt náluk az egyetértésünk jeléül, de a mi vezérünk ezt a lehetőséget is megragadja annak bizonyítására, hogy dafke, ő bizony szembe megy velük is, ha van értelme, ha nem. Kezd olyan lenni a diplomáciánk élén álló zseni, mint a debil gyerek a grundon, minden gyerek bicikli kerekébe bedugja a botját menet közben.
kokopelli
@papa.49: ...a régi mondás szerint:"Egy okos ember tud hülyéskedni,de egy hülye
ne próbáljon soha okoskodni!" (..a ßarjártó esztet honnét tudhatná ?) ;-))
iluminati
@simmering73: Szerintem is...de mi isszuk meg a levét...
KisGenyo2
Majd ha mi menekülünk innen a Viktóriánus oroszok elől, akkor vissza kapjuk... XD
Eladott Ország
@Commenter: ma, 07:43; A csúti kancigány már úgy össze lopta magát, ( becsült vagyona 1800-2000 milliárd forint ) hogy az egész ellenzéket megvásárolta, már csak egy apró tétel a kiadási rovatában.
Commenter
@Perwool: grafológusok sírva könyörögnének azért az ELTÉ-s diákigazolványért hallatlanul primitív, ide-oda dől, rettenet. Rühellkéé is hasonló volt a Tereskova "orbánportrék c. kiállításon a vendégkönyvben. A diákigazolvány alapján le sem tagadhatná...amúgy csak nekem tűnt fel, hogy most már kék a szeme és nem barna, mi a manót csináltak a szemével? Csak nem kezdett el színes kontaktlencsét hordani vagy esetleg valami drasztikusabb módon szemszínt változtatni? Az is köztudott hogy egyes pszichotróp gyógyszerek hatására megváltozik a szem színe, a haj szerkezete...
Commenter
@Eladott Ország: ha ez így van kedves Eladott Ország akkor itt kihalásos alapon történő öröklődéssel folytatódó regnálás következik, ha csak a világ meg nem buktatja mert már nekik is ótvar gáz, leszámítva a baráti "országokat". Na, ma megint kiselőadást fog tartani a demokratikus országoknak Brüsszelben akik remélem felmossák vele a padlót, de úgy hogy haza is csak hason kúszva ér...
csipetke
@Commenter: 13:36 Lehet,hogy azóta kék a szeme,amióta ő a sajátlábú récsöl.Az apja szerint récsöl,és M.o. is megáll a saját lábán.Amennyiben rohadtsok millióval támogatják egyiket is,másikat is.Oszt a marhanagy örömbe,hogy a sajátlábán áll récsöl,megkékült a szeme.Tudod a nótát:-Kék a szeme,arca csupa derű...:))
Commenter
@csipetke: a román szövegem hová tűnt?! Valami baj van a pluralitással? De mindegy is. Épp ma osztott ki bennünket az EU megint úgy hogy csak úgy füstölt és hogy mennyire nincs is itt jogállam. Ha nincs jogállam pénz sincs. Hamis kék a szeme, arca csupa redő...persze az MC haweros változat passzol a legjobban tessék:

www.youtube.com/watch?v=yVgzUDWL4vk

a kezét meg vegye le az országról, mert a pénz és a demokrácia elkerül... :) (
A szívemhez meg tőrként ér, és tele van a nemlétező hócipőm vele! Hawer írhatna csak egy ov-ra szabott verziót! :)
simmering73
Közveszélyes maffiózók. Politikust nem írhatok, mert ezek attól nagyon messze vannak.
Commenter
@simmering73: azok. És csak ismételni tudom magamat hogy dr. Ranschburg Jenőből a próféta szólt amikor ezekkel a szavakkal analizálta a 1989-es OV-t: Az Isten óvja Magyarországot ha ez a fiatalember egyszer miniszterelnök lesz. Václav Hável néhai cseh köztársasági elnök és számos vezető egykori valóban ellenzéki vezető! is ugyanezt mondta. Iványi Gábornak is igaza volt amikor azt mondta hogy már rég börtönben lenne ezeknek a helyük, és mondta ezt az, aki T-né O. Ráhelt tartotta a keresztvíz alá...
Commenter
@Eladott Ország: szomorú, ha így van :(
csipetke
@Commenter: 18:08 Megvan a román szöveg,ápr.30. 17:09
Ez a klip se tegnapi felvétel.Már épp illő,hogy Brüsszel seggberúgja a kis puhost,mert nagyon elszaladt vele a ló.
Commenter
Hát nem mai, de méltó a potrohos fullos bóvli színvonalához. Megtaláltam később a román szövegemet, még a google fordítóba se tette, aztán vki itt alaposan leoltotta egy kussal silber13 volt az, konkrétan...
karma1
@Commenter: 19.17-re: Gyakorol a mazochistaja az esetleges majuss 8.-i fordulatra...:o))) Akkor o lesz a menekult a 49 % -aval...:o)))
csipetke
@durbincs: Te nyomorult autista elmeroggyant.Látom,hallgatsz az idők szavára,és már nem a minivirsliddel vagy elfoglalva,hanem a pici dákóddal.Megmutattam az elmebeteg irományodat a pszichológus barárnőmnek,aki azt mondta,hogy valószínűleg az aprócska szerszámod miatt vagy ilyen frusztrált,emiatt van kisebbségi érzésed,és ezt próbálod másra is kivetíteni.Sz@r lehet neked,pláne ha az ápolók ritkán engednek a géphez.
Yoda69
szargyarto te egy akkora seggfej vagy hogy a parodat ritkitod!
csipetke
@durbincs: 15:03-ra véletlen a lájk.
Te érted is,ami zagyvaságot itt összehordasz?Vagy csak pakolod egymás mellé a betűket,ahogy jönnek,mert értelmet nem lehet felfedezni benne. Ne strapáld magad,ne válaszolj,mert sajnos senki nem érti,mi a nyavalyát akarsz.Ott Romániában nem indítanak magyar-nyelv tanfolyamot?Hasznodra válna.Egyszer talán még érthető dolgokat is fogsz írni.
Commenter
@csipetke: inkább diszgráfiás és diszlexiás mint autista. Utóbbiakat hagyjuk, gondolom láttad te is az Esőember című filmet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.