Az alábbiakat a fantázia szülte, aki másra gondol, az másra gondol! Kurír Kacsa rovatunk napról napra gondoskodik arról, hogy legalább a szellem ne maradjon tétlen. Ön a Rugalmas Közvélemény Kutató Intézetet hívta – Ha oroszul kíván beszélni, nyomja meg a 6-os gombot! – Ha kíváncsi a tájékoztatónkra, nyomja meg a 7-es gombot! – Ha ügyintézőnkkel kíván beszélni, nyomja meg a 0-s gombot!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Na ez valahogy így mehet a valóságban is!
Össze-vissza eredményeket hoznak ki ugyanarról, a különböző közvélemény kutatók, attól függően, hogy ki mit szeretne eredménynek. Ahogy a kedves megrendelő óhajtja.
Az egész közvéleménykutatási business csak a választók manipulálására van kitalálva.
Az elmúlt napokban is a választósokról mindenféle eredmény kijött tőlük. Össze-vissza.
A politikai stúdió elemzők ugyanez.
Aztán amikor szembesülnek a valósággal 8-án este, akkor meg jönnek a fals szövegek: rejtőzködnek a szavazók, nem merik megmondani a véleményüket, stb, stb
Aztán április 9-től kezdődik minden elölről.
Javaslom, hogy ellenőrzés után kiderülne, hogy egy kamu a közvéleménykutató munkája, akkor legyenek ők is büntethetők. Mondjuk úgy, mint egy okirat hamisító.
RonaGyuri
ez sajnos nem vicc; csak a megfogalmazása tűnik annak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.