A szenátusi jelölések már decemberben megtörténtek, vagyis a miniszter lassan négy hónapja hallgat, az egyetemek azóta bizonytalanságban vannak.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Akkor már nem lesz abban a helyzetben...
szaboria1
Remélem erre már nem kerül sor, hogy Balogh még kinevezzen.
Eladott Ország
Kevés olyan irritáló dolog létezik, mint egy kenetteljesen szónokló miniszter. Bármikor látom ezt a pojácát, ez a bábfilm jut az eszembe... És tényleg, kevés ember lenne képes nála nagyobb kárt tenni a rábízott területen :( Továbbra is tartom, hogy nem sajnálnám a közösből rájuk költött milliókat, ha az a Föld-Mars egyirányú jegyre menne...
uploads.disquscdn.com/images/ef1b15db0ef1364e8b44904374870713ea83dcb175f3eae70a6bfc2b39e637a5.jpg?w=600&h=331
Hosszasan lehetne sorolni, hogy Balog Zoltán lelkészként, emberként és politikusként miért az egyik leggyalázatosabb, legvisszataszítóbb figurája a jelenlegi kormánynak, amelynek berkeiben egyáltalán nem gyenge a verseny. Az a fennhéjázó ostobaság, ami ebbe az emberbe szorult akkor is vérlázító lenne, ha nem az egészségügy és az oktatás földig rombolásán ügyködne következmények nélkül. Ha nem botrányosabbnál, botrányosabb ügyek tarkítanák áldásos tevékenységét. Balog Zoltánnál szervilisebb marionett bábu aligha segíthetné Orbán 2018 utáni céljainak megvalósítását. dilettáns miniszterétől is. Nincsen annál mélyebb gödör, mint amikor egy pap, egy lelkész – a moralitás morzsáit is eltaposva – a politika csahos kutyájává lép elő és kilógó nyelvvel, csorgó nyállal várja az utasításokat.
Aki ellenvetés nélkül, bólogatva, hajbókolva hallgatott mindig egyetlen felettese szavára, akinek alázatos hűsége felülírt minden emberséget, aki képtelen volt egyetlen percre is önállóan gondolkodni, cselekedni. Balog Zoltán ténykedését talán legjobban a kockás inges tanár-diák megmozdulás napján fehér ingben szelfiző, álkeresztény, álerkölcsös kormánycsicska jeleníti meg, akit – számomra teljesen érthetetlen okokból – éppen azoknak a stratégiai ágazatoknak az élére állították, amelyek regnálása óta folyamatosan leépülnek, porlanak és darabjaikra hullanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.