Az LMP-s Ábrahám Júlia szombaton délelőtt Facebook-oldalán közölte, hogy visszalép a 10. választókerületi jelöltségétől.

„Szeretném bejelenteni a kedves választóinknak, hogy a mai nappal visszalépek a 10. országgyűlési egyéni választókerületben a képviselőjelöltségtől. Kérem a önöket, hogy a vegyenek részt a választáson, és listán válasszák az LMP-t!”

írta a posztban az LMP-s képviselőjelölt.

A 24.hu információi szerint az LMP a budapesti 10. választókerületről és Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2-es számú választókerületéről mondott le Szekszárdért cserébe.

Szombaton 11 órakor egyébként lejárt az országgyűlési választáson induló jelöltek visszalépésének határideje, mert az amerikai kontinensen ekkor megkezdődött a választás.

Címlapkép: Facebook/Ábrahám Júlia

(24.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Valójában már egy hónappal ezelőtt meg kellett volna egyezniük az ellenzéknek a választókerületekről TITOKBAN! A visszalépéseket pedig az utolsó héten kellett volna bejelenteniük. Ez lett volna a koordinált ellenzéki jelöltállítás ami a legoptimálisabb eredményt hozta volna a hódmezővásárhelyi minta alapján.
Na ennek az erősen gyengített formáját sikerült összehozniuk ami persze több mint a semmi. Ezzel is el lehet zavarni a fideszt, de az egyedül a választók eltökéltségének lesz köszönhető és nem az ellenzéknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.