Budai Gyula fideszes képviselő szerint pártja álláspontja az, hogy a Jobbik vezetésében áfacsalók, bűnözők és megvett politikusok vannak.

Budai Gyula, a kormánypárt országgyűlési képviselője szombaton, a közmédiának Budapesten nyilatkozva úgy fogalmazott, most Staudt Gábor bukott le, aki egy áfacsaló bűnszervezet tagja volt, és valószínűleg ennek is köszönhető elképesztő és gyors vagyonosodása.

"Öt éve még semmije sem volt, most pedig 200 négyzetméteres házban él és 12 millió forintot tart a bankban" – mondta, hozzátéve, a Jobbik teljes vezérkara is 100 millió forintos ingatlanokban él.

A kormánypárti politikus szerint nem csoda, ha Vona Gábort – akárhová is megy –, csalódott és dühös jobbikosok várják, mert a Jobbik a hatalomért és a pénzért mára minden korábbi elvét feladta, és a Jobbik vezetése a lelkét szó szerint eladta.

A Jobbik a legkorruptabb és a legkétszínűbb párt – jelentette ki Budai Gyula.

(MTI)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
o meri ezt mondani, aki fizeti a kubatov-kopaszokat minden akciojukert, busasan,... Nem szamitm, hogy gyilkosok, drogkereskedok vannak koztuk, csak csinaljak a balhet.
orban az anarchiaval fedezei, hogy nincs programja, politikaja, hogy csak a lopason jar az agya...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Butatulokgyufa EZT A HALOTTAKTÓL TUDTAD MEG, A LEGUTÓBBI MEGBESZÉLÉSETEKEN ???
Takarodj már a picsába te sötét szarjankó !!!
lampa laz
Szűkölnek mint a csapdápa eset kutya, mert féltik az ellopott szajrét és rettegnek a börtöntől.
libellle
@Mirabilis: Ezenkivül oda menekülnek a neonazik Europábol. A napokban volt már ujonnan egy riport a Phönix adón. Nem dolgoznak és milyen remekül élnek lakás auto pénz. Minden van. A két reporter kérdezte, hogy honnét, kitöl tja sponzren. Szoktak találkozni viktorral a válsz IGEN !!! na kérem!!
qxy
De bezzeg a Fideszesek közt, csak ilyenek és ehhez hasonlók.
1957-ben születtem a Csertebagvas melletti Romhányó tanyán. Szüleim a világháború előtt nincstelen mezőgazdasági idénymunkások voltak. 1945-ben 12 hold szántót kaptak az új hatalomtól, de soha nem feledték a megszálló szovjet hordák rémtetteit. Családi otthonunk takaros tisztaszobájában hímzett falikép hirdette a nemzedékek során megszentelt életparancsot: TISZTASÁG ÉS TISZTESSÉG – erről tanultam meg olvasni az első betűket. 1968-ban kaptam meg az ELTE Bölcsészettudományi Karán a statisztikus és közgazdász tanári diplomát. Az egyetemen kerültem kapcsolatba az ellenállási mozgalommal, és 56-os forradalmár múltamra tekintettel (erre még visszatérek) hamarosan megkaptam az első feladatot: KISZ-titkári beosztást vállaltam. Az egyetem elvégzése után a képzettségemnek megfelelő munkát vállaltam a 43. sz. Építőipari Vállalatnál. Számos kiemelt beruházáson dolgoztam Hazánk javára. Mivel éreztem, hogy a beosztott talicskás munkánál többre vagyok hivatott, illegális ellenálló társaim biztatására beiratkoztam a dörgeműzei mezőgazdasági szakközépiskolába, ahol 1973-ban sikeres érettségi vizsgát tettem. Ezután kapcsolódtam be a cigányság felemelését zászlajára tűző mozgalomba, amit azóta is élethivatásként űzök. 1995-ben az előírt végzettség hiányában nem lehettem országgyűlési képviselőjelölt, ezért felvételemet kértem általános iskolai utótanulmányokra. Miután 2005-ben bemutattam a 7. osztályos bizonyítványba írt bejegyezést, miszerint „8. osztályba léphet”, 2006-ban elnyertem a megérdemelt képviselői helyet az Ország Házában.

Mozgalmi múltamról röviden:
Hirdetés

Mióta az eszemet tudom, mindig a cigányság érdekképviselete lebegett a szemem előtt. Első hőstettemet akkor hajtottam végre, amikor 1944 augusztusában a radvadévényi állomáson a cigányokat deportáló vonat elé feküdtem életemet annak köszönhetem, hogy a vonat másik vágányon robogott el. 1956 október 25-én a helyi forradalmi bizottság ifjúsági tagozatának...
RonaGyuri
mond Gyugyula volt már olyan, hogy akiket mocskoltál abból egy fikarcnyi is igaz volt???
qxy
@RonaGyuri: Bocsi ezt nekem írtad? mert ez a hivatalos papír másolata.De tudom minden oldalnak vannak hívei akik az igazat ha igaz is azt nem hiszik el, mert a vezííír mondta. De így kerek a világ.Mindenki azt hisz el amit akar Na meg amiről meggyőzik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.