Vona felesége készül a bukásra: Simicska-whiskyt és csokit reklámoz Vonáné szembenézett az elkerülhetetlen bukással, máris munkát keresett magának. Jövő héttől már nem"elnökasszonyként" páváskodik, kénytelen-kelletlen felgyűrte a blúza ujját, dolgozni fog. Hétfőtől új korszak kezdődik a Vona-család életében, a pártelnök előre megígérte, hogy lemond, ráadásul "pártellenes" magatartása miatt jó eséllyel a Jobbikból is kizárják.

Forrás: faktor.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Borsodi
@Horizont: Akkor el kell innen mennünk egy olyan országban ahol a miniszter nem a pártokat embereket uszítja egymás ellen.Vagy le váltani.Érdekes máskor az volt a baj Vona feleségével, túl egyszerűen öltözik.Most páváskodik nehogy a fagyi vissza nyaljon!
Borsodi
@Horizont: Vona is jó fej,még a földön jár és lát A legjobb lenne miniszternek
www.youtube.com/watch?v=TtlgcxhXfw0
Érdemes meghallgatni.
kereső
@Horizont: még ha úgy lenne is.Fényképet láttam róla,szép arcú-csinos.Akkor meg miért-ne?
Pálinkás Pál
@Borsodi: vona alaposan elcseszte a határon túliak pátyolgatásával...ez szembe megy a magyar átlagpolgár akaratával...Fletón kívül mond mást aki ki merte volna jelenteni amit mindenki gondol,hogy elvenni minimum a szavazati jogot a sok herétől!!!És mielőtt hörögsz,amelyik átszavaz ide az embernek sem nevezhető!!!
Perwool
@Horizont: Vona felesége, Lázár a feleségét is bevonta a kampányba.
Na de, mi újság Orbánné Lévai Anikóval? Volt kép az unokával, sonkával...Anikó asszony nem fotógén???
Borsodi
@Pálinkás Pál: Erre én mindig azt hörögtem,csak az szavazhasson aki itt él Magyarországon ha Magyarnak vallja magát és tudja bizonyítani kapjon állampolgárságot, de ne szavazhasson . Vona legalább elmert menni a javarészt fideszes csőcselékhez.Abban igazad van ezek nem nevezhető embereknek,de csalni jól lehet majd velük.
www.youtube.com/watch?v=qMVVzq7TBb8
Pálinkás Pál
@Borsodi: a szocik is átlátogattak medveföldre...ezért nem hitelesek ők sem...te hallottál vonátol valaha olyat hogy ne szavazhassanak a határon túliak???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.