A neves közíró a közösségi oldalán fakadt ki az LMP-re, amiért Szélék szinte mindenhol ráindították az esélytelen embereit a koordinált ellenzéki jelöltekre. Bruck András posztját változtatás nélkül közöljük: “Két mondás jutott eszembe arról, hogy az LMP végül a szükségesnél sokkal kevesebb helyen léptette vissza a jelöltjeit. Megtörténhet, hogy ezzel 2014 után, amikor ugyanezt tették, ismét ezen múlik majd, nyer-e kétharmaddal a Fidesz, vagy hogy nyer-e egyáltalán. Az LMP viszont visszautasította, hogy megmentse az országot, holott csupán plusz ötven emberrel ez szinte egész biztosan sikerült volna. ...az LMP soha többet nem fogja tudni lemosni magáról az árulás bélyegét. Kifakadt a neves közíró és teljesen igaza van.

(Forrás: nyugatifeny.hu, rohács1926 által)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az arulas szele lengi korul az egesz lmp-t, a nyakas, amde vegtelenul buta ME jeloltsevel egyutt.
Ezzel egyutt a barataimnak az 1-es szavazokorzetben Csardi Antalt javasoltam szavazasra, mert o latszik a legeselyesebbnek ott. De partkent ugyis Gyurcsanyra szavaznak, mint a legszilardabb elvu partra. Gyurcsany nem menekul el a problemak elol, nem fenyegeti a nepet, csak orbannak meg a fidesznek iger komoly elszamoltatast, amire mar 30 eve var az orszag.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
De rajtuk múlt. Na és a jobbikon. És a csaláson. És a primitív embereken. És persze a jól fizetetteken. És a félrevezetettekeny. És a megvásárolttakony.
sokanvagyunk
Szél végül 296 szavazattal maradt alul a fideszes jelölttel szemben - pártja visszaléptetés-ellenes döntése nála visszaütött.
Nessy
Nekünk is az LMP jószerivel ismeretlen jelöltje miatt maradt a nyakunkon a fidesz jelölt. Fidesz leányvállalata.
rohács1926
"A baloldali pártok, az LMP és a Momentum könnyedén megakadályozhatta volna a Fidesz újabb kétharmadát. 4 olyan fővárosi kerület van, ahol az LMP jelöltjének a visszavonása biztosan a DK, az MSZP–Párbeszéd, illetve az Együtt által jelölt politikus győzelméhez vezetett volna (Budapest 2., 3., 4. és 13. választókerület). Ezenfelül még egy olyan körzet van, ahol az LMP-s és momentumos jelölt egyidejű visszalépése majdnem biztosan elég lett volna, hogy az MSZP jelöltje legyőzze fideszes ellenfelét (Budapest 14. választókerület)."
Forrás: http://hvg.hu/itthon/201815_ez_igy_nem_nyero...
Peller Anikó
@mohács1526: azért a teljesség kedvéért tegyük hozzá, akkor ha bebizonyosodna valami véletlen csoda folytán, hogy nem csaltak a szavazatok összegezésénél, a számítógépes manipulációkkal és az 500 000 szavazócédulát nem a csalások érdekében nyomtatták, hanem csak azért, hogy a rontott cédulákat pótolni tudják. Ááá, nem azért, hogy csaljanak vele, dehogy, nem.
dr. prédikátor
Egyértelmű hogy a lömöpö élén a széltyúklibával a fityfasz kottájából játszik!Az árulás bélyege véglegesen rajtuk marad!!!Biztos vagyok benne hogy a fityfasz utasítására tették amit tettek!!!ÁRULÓ MOCSKOS BANDA!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél