Az Origo megkérdezte a magyar kulturális élet nagyságait a vasárnapi szavazásról. A család mellett az evidencia és a lélek fogalmak is előkerültek, ahogy természetesen a migrációs válság is. A két nagy, Kossuth-díjas színész, Eperjes Károly és Reviczky Gábor is beszél nekünk, és két nagyon sikeres vidéki színházigazgató, Cseke Péter és Oberfrank Pál, valamint a Fórum Színház népszerű igazgatója, Németh Kristóf. A magyar színházi élet vezető képviselőit kérdeztük az április 8-ai szavazáshoz való hozzáállásukról. Nem lehet meglepő, hogy – hasonlóan a korábbi válogatásunkhoz, – a család fogalma és védelme most is előtérbe

Forrás: hirstart.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Mint színészt kedveltem, de mint seggnyalót akinek a haza
nem számít, ... jövőre számíthat a Kossuth díjra ha a horda marad.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Igen, tudom, magyar idok = szennylap, de jelezni szeretnem, hogy egy bizonyos kor folott sem kene a teljes elhulyules utjara lepni, plane olyan jo szinesznek, mint Revicky...
Kar ertuk, maradhattak volna a muveszet mellett, de nekik politizalniuk kellett, raadasul a rossz oldalon, rossz es hazug ugyert,...

Lelkuk rajta...
nyanya001
Mint színészt kedveltem, de mint seggnyalót akinek a haza
nem számít, ... jövőre számíthat a Kossuth díjra ha a horda marad.
bencemacska
Én minden szakmában utálom a seggnyalókat.
És ezt gyerekkorom óta tartom!
rohács1926
"Reviczky Gábor: Lehetetlen, hogy másra szavazzak, mint a Fidesz."
És ebből előnyöd származik, vagy egyszerűen tájékozatlan vagy?
Eladott Ország
Mostanság minden áldott napra jut egy orbáni bölcsesség. Valóságos háztáji Coelho lett ő. Harci Coelho, hogy pontosabbak legyünk. Az egyik minapi sziporka is arról szól, amiről az összes többi: a Fideszre kell szavazni, mert ha nem, akkor jönnek a migráncsok és felfalják a lovainkat. Márpedig ló nélkül nem magyar a magyar, sőt: egy Igaz Magyar nyereg alatt puhítja a kürtőskalácsot és kuktában főzött házipálesszel nyomatja le, miközben koszorút fon az őshonos magyar akácból, ami ugyan soha nem volt őshonos, de naés. Tehát szavazzunk a vezérre, különben jönnek ezek a tuggyukkik, minden pénzt rájuk kell költeni, nem lesz nyugdíj, a cigányok rakáson pusztulnak éhen, nem lesz CSOK, se GYES, se semmi, csak a sívó puszta, amerre a szem ellát.
lampa laz
Felőlem aztán lehet bármilyen tehetséges valaki, ha a fanatikus nézeteivel nem értek egyet, nálam nem jön be.
bencemacska
@rohács1926: ma, 12:24
Ő már nagyon régi OV seggnyaló!
Jozefina
Kb ilyenek lehetnek a hazaárulók???!! Valyon milyen egyéni érdek fűzi őket ahhoz, hogy kinyílvánítsák kire szavaztak, vagy szavaznak!!!??
vladimir putin
Fújjj... Menjen el a halál a következő előadására!
bencemacska
@Jozefina: ma, 12:34
Pl Kossuth díjért (2012)
dr. prédikátor
@durbincs: Cumigép!!! geci halfarok!!! a választások után megrohadsz a gazdáddal együtt, oszt mehetsz vissza a román kurva anyádba!!! te szemét hazaáruló tetű. Ide jöttél szavazni.???Állateledel lesz belőled, halliszt!!!
Yoda69
@durbincs: Farok! Mar csak nehany orad van hatra. Vegetek van te genny
papa.49
Ki a faszt érdekel hogy te kire szavazol !!!
volvós
...zimmer feri...ennyi !!! + üvegtigris...
Nessy
El ne feledjék a művész urak lefotózni a be ikszelt szavazó cédulájukat, és elküldeni Orbánnak. Ez kell a Kossuth dijhoz!
Clavigo
Eperjes-revicki,,,Csak össze ne kapjatok azon ,,hogy melyikőtök fényezze ki először Orbán valagát... Szerencsére nem vagytok " véleményformálók ",,a normális emberek felé..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.