Csepel fideszes polgármestere, Borbély Lénárd közvetítette élőben a Facebook-oldalán, ahogy Orbán Viktor meglátogatta vasárnap a csepeli választókörzetet, hogy ott Németh Szilárd mellett köszöntse a Fidesz aktivistáit. A videó legérdekesebb pillanata 3. 40 perc után indul, amikor Németh bemutatja a határon túlról érkezettek: eszerint több erdélyi településről is jöttek a határon túlról csapatok. Nagyszalontáról, Kápolnásfaluból és Székelyudvarhelyről és Farkaspatakról is mutatott be érkező kontingenseket, majd hozzátette, hogy „itt azok dolgoznak egyébként, akik úgymond ebből a rendszerből élnek is”: polgármesterek, képviselők, megyei képviselők.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ezek szerint Csepelen is tömeges bejelentkezések voltak a határon túlról. Segíteni Németh Szilárd szavazati arányát.
CsipkeRózsa
Ezek szerint Csepelen is tömeges bejelentkezések voltak a határon túlról. Segíteni Németh Szilárd szavazati arányát.
Jozefina
Vörös Csepel Zúgjon a hangod, Váci út felelj neki ...
Elkergetni ezt a zsírdisznó Némethet a korrupt, hazug orbán diktatúrával együtt!!!
kisrigó
Egyáltalán mi ez a tetszőleges átjelentkezés? Levélben szavazhatnak, miért kell személyesen is jönni? Csak nem azért, hogy kétszer szavazzanak a pénzünkért?! Mi köze pl. Csepelhez egy határontúlinak?! Vagy már olyan nagy a "hazaszeretet", hogy bárhol bejelentkezhetnek egyesek? Rosszul tudom, hogy ha nem tartózkodom a lakhelyemen, akkor kell átjelentkeznem? Ezek szerint már olyan rugalmas, hogy jön egy telefon, hogy gyere "elvtárs"
kissé felnőttem
Birkozó , birkázó még keveset hazudtál loptál csaltál de ez is elég ám élted végéig sitten mert nemzetbiztonsági kockázat az te vagy tudd de nagyon ha nem ma de holnap már érteni fogod mert a készenléti zsaruk már PEST felé sietnek ez a hir itt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.