Vona Gábor lemond a Jobbik elnöki tisztségéről.

Vona Gábor lemondott
Fotó: Kovács Tamás/MTI

 A politikus vasárnap esti sajtótájékoztatóján közölte: a párt elnöksége hétfő délután tervezi meg a további feladatokat.

A pártelnök, miniszterelnök-jelölt elismerte a Fidesz-KDNP választási győzelmét, jelezve: a Jobbik célja a kormányváltás volt, de ez ma nem teljesült.

Vona Gábor köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett a voksolások, értékelése szerint a demokrácia ünnepe, hogy nagy számban vettek részt az emberek.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A jobbiknak be kellett volna allnia az osszefogasba az MSZP-vel es az LMP-vel. Akkor talan mashogy alakult volna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
A jobbiknak be kellett volna allnia az osszefogasba az MSZP-vel es az LMP-vel. Akkor talan mashogy alakult volna.
peterkelemen
Magyarországnak annyi. A tömeges kivándorlások éve lesz hacsak Orbán le nem záratja a határokat mindenhol.
Hellcat
Kurva anyád Vona...nem lemondani kell hanem eltakarodni a közéletből...
peterkelemen
@Yoda69: "... A népakarat abban az esetben érvényesülhetett volna, ha az ellenzéki pártok tudomásul veszik ezt, és félreállnak az útból. Lemondanak a pénzről, lemondanak arról, hogy a nép rájuk szavazzon. Ezt úgy tehették volna meg, ha minden körzetben “egy az egy ellen” felállást hoznak létre, és kiállítanak egyetlen ellenjelöltet Orbán jelöltjével szemben.

Ez az ellenjelölt bárki lehetett volna. Egy náthás beteg szamár is. Nem rá kérték volna a szavazatot, hanem Orbán ellen. Az elképzelés úgyis az volt, hogy első lépésben Orbánt megbuktatni, utána egy egyenlő és szabad választást tartani. Természetesen a Fidesz nélkül, hiszen a Fideszt az alkotmányos rend megbuktatásáért, a dkitatúráért, be kellene tiltani, mint az SZKP-t.

Ebben az esetben tiszta a képlet, és az ellenzék ezzel kilép az Orbán által írt forgatókönyv keretei közül. Ezzel részben megvalósul a rendszer bojkottja, másrészt helyet adtak volna arra, hogy a nép ítéletet mondjon az államot elfoglaló bűnszervezet fölött. Ez egy lehetőség lett volna arra, hogy a népakarat döntsön. Akár így, akár úgy, ez legitim döntési helyzet.

Ez lehetőség lett volna arra, hogy a nép békés úton fellázadjon, a lázadás egy szavazásba torkolljon, ne erőszakba. Mi egy ilyen népakaratot, lázadást tiszteletben tartottunk volna, és csak a jó édesanyjuk komfortzónájának telibe rakását kívánjuk azoknak a hazaáruló és becstelen ellenzéki pártoknak, leginkább az LMP-nek és a Jobbiknak, akik megakadályozták ezt. Nem mintha a többiek is mindent feláldoztak volna, de legalább igyekeztek.

Ezért különböző a felelősségük a népakaratot közösen megakadályozó ellenzéki pártoknak, de mindenképpen megbocsáthatatlan, amit tettek. Azt mindenki elmondta, hogy nem lesz soha többé még egyszer ilyen lehetőség, mert Orbán nem teszi ki magát soha többé ilyen helyzetnek. A vágógáboroknak, szélbernadetteknek meg a jó édesanyjuk komfortzónáját. "

Tovább >>> nepszava.us/bartus-laszlo-valasztas-elotti-szozat-az-an-olvasoihoz/
Pálinkás Pál
Vona,megtetted a kötelességedet mehetsz...Talán lesz valami zsíros állásod orbán alatt!!!Kíváncsi lennék itt néhány jobbikos véleményére...mit gondoltak a marha nagy "egyedül is nyerek" marhaságukkal??
Bebizonyosodott hogy ebben az országban egybitesekkel kényelmesen lehet nyerni...választásokat...Remélem ezek után kussol a sok paraszt a földmutyi miatt...hiszen ahogy elnézem a vidékieknek tökéletesen megfelel a duce!!!
Elértétek nyomorult ellenzék azt,hogy az ország teljesen leamortizálódik!!!
Én már nem vagyok tini, veszek egy házat,vagy lakást Ausztriában..és onnan fogok röhögni rajtatok!!!Ti meg dagonyázzatok az orbáni paradicsomban!!!
szép új világ
Orbán nem a hívőinek, hanem az LMP-nek és Vonának köszönheti a győzelmét.
Sajnos, előrevalóbb volt nekik a saját érdekük és egójuk mint az ország sorsa. Pedig nem kellett volna más Orbán elzavarásához, mint okosan összefogni az ellenzéki oldalon. De sebaj, Bernike ott vigyoroghat a parlamentben és csápolhat majd megint Posványoson, Orbán mellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.