Magabiztosan hozta az egyéni körzetét, majd köszönetet mondott a választóknak.

Kósa levonta a választási eredmény tanulságát: meg kell védeni az országot
Fotó: Balogh Zoltán/MTI

Nagyon nagy küzdelem volt – összegezte az országgyűlési képviselő választást Kósa Lajos vasárnap éjjel Debrecenben, a Fidesz eredményváró összejövetelén.

A megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter – miután a Fidesz-KDNP pártszövetség jelöltjei mind a hat hajdú-bihari egyéni választókerületben győzedelmeskedtek – azt mondta: a nagyon magas részvétel azt bizonyítja, hogy az embereket érdekli az ország sorsa, meg akarják védeni saját hazájukat.

"Nekünk nincs más dolgunk, mint összefogva a választókkal, megvédjük az országot"

- fogalmazott.

Kósa Lajos mindenekelőtt a választóknak mondott köszönetet, akik a hazugságok, megtévesztések ellenére józanságukat bizonyítva döntöttek arról, hogy Magyarországot meg kell védeni. A politikus megköszönte annak az 1200 aktivistának a munkáját is, akik Debrecenben közvetlenül segítették a Fidesz-KDNP kampányát.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Ezt nem hiszem el!!!
Ennyire hülye emberek nem létezhetnek, akik képesek voltak rászavazni.
Ezt csak az anyuka "röfijei" tehették!-:)))
Edmond Dantes
Attól tartok,hogy nem Kósa,hanem az ország mentális állapotát kellene vizsgálni.Akkor is Kósához jutnánk,többek között.A politika,de a magyar különösen nem glaszékesztyűs angolkisasszonok zsúrja,hanem az nyer,aki gátlástalanabb.Ezt a stílust Orbán honosította meg,kiválóan alkalmazta a tudományát.Én gratulálok neki,ő viszont számoljon el a lelkiismeretével.Ha van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.