Rövid, de velős Facebook-posztban reagált az újabb Fidesz-győzelemre az LMP társelnöke, aki bár az éjjel benyújtotta a pártvezetésről szóló lemondását, azt ígérte, ettől még nem szabadulnak meg tőle Orbánék.

Hadházy Ákos szerint a mostani választást "nem a kormány nyerte meg, hanem az ellenzék vesztette el."

Hadházy lemondott, aztán beszólt a Fidesznek

Az LMP társelnöke ezt hétfő hajnalban publikált Facebook-bejegyzésében írta, hozzátéve, hogy bár bejelentette lemondását, attól még

NE GONDOLJA A FIDESZ, HOGY MEGSZABADULT TŐLEM!

(hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Téved a Hadházy egyik sem (sem Orbán sikere sem az ellenzék (???) veresége: látlelet a zemberekről! ŐK EZT SZERETIK! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@Desischado: Már a cikket se kell keresnem,az este Kálmán Olgánál volt vendég Tóth Zoltán választási szakértő.Miután egyre nyilvánvalóbb,hogy választási csalás történt,azt mondta Tóth,hogyha egyik párt sem kéri,akkor majd ő fogja kérni a vizsgálatot,ami abból áll,hogy azokból a körzetekből,ahol nem volt megfigyelő,kikéri a jegyzőkönyveket,és összehasonlítja a digitális adatokkal.Remélem,még ma megteszi,mert mident képesek meghamisítani.Ahol a fideszes ajánlókat többszáz halott írta alá,ott minden megtörténhet.Az is érdekes,hogy eddig azt kommunikálták,hogy 70% felett volt a választók létszáma,mára 66%-ra csökkent.
csipetke
@csipetke: Egyébként a család,és az összes ismerősöm értetlenül álltunk a választás után,mindannyian biztosak voltunk benne,hogy valami aljas dolog történt még azonkívül,hogy pl a cigányoknak adtak pár csomag száraztésztát a szavazatokért,aztán pénzért kisbuszokkal vitték a jónépet,máshol a polgármester fenyegette meg a közmunkásokat,ha nem szavaznak a fideszre,másnap már nem lesz munkájuk,és egyéb ilyen aljas dolgok szerte az országban.
csipetke
@terlasz: 2:30 Ne írj neki ilyen kacifántos szavakat,mint a "szinoníma".Nem érti. :)
Eriksson
@Desischado: csak tudnam honnan ragadt rad ennyi esz.
Eriksson
Lehet, hogy Hadhazi inszeminatornak hasznosabb lenne, mint politikusnak.
png
Risztelem ezt az embert.
Tisztán látszik, hogy mindent megpróbált az erején felül.
Nagyon súlyos bűnöket tárt fel, míg a többiek kussoltak.
Nem támogatták, nem segítették, csak hagyták, hogy egyedül vigye vásárra a bőrét, és várták az eredményeket, amiket aztán a maguk hasznára használtak volna fel.
Undorító!

A jó vagy rossz közül tudok választani, de a csak rosszak közül a kevésbé rosszra, nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.