A szocialistákra és a jobboldalra is dühös Schmuck Erzsébet a választások miatt – derült ki az ATV Startban hétfő reggel.

Az LMP kampányfőnöke azt mondta az adásban:

a szocialisták történelmi bűnt követtek el, mert gyakorlatilag ők hozták vissza Gyurcsány Ferencet az Országgyűlésbe.

Másnap: az LMP rátámadt a szocialistákra Gyurcsány miatt

A képviselő hozzátette, a szocialisták emellett saját magukat is meggyengítették. Schmuck Erzsébet azt mondta, korábban Gyurcsány Ferencnek köszönhették, hogy kétharmada lett a Fidesznek, most pedig, ha a szocialisták nem kötnek megállapodást a DK-val, akkor valószínűleg a Demokratikus Koalíció nem jutott volna be a parlamentbe.

(atv.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Kovács Attila

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Suttyó hazaáruló lmp...jobban teszitek ha befogjátok a pofátokat...Nem szeretem a Fletót ,de kisujjában több gerinc van mint a ti csapatotokban összesen!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Szelecskének már régen a seprű nyelén kellett volna eltünnie!!! Nyilván megkapják orbántól a méltó jutalmukat!!! Viszont a lelkiismeretük (ha van?) az vajon mit fog diktálni?
Köb Jani
"Az LMP kampányfőnöke azt mondta az adásban:

a szocialisták történelmi bűnt követtek el, mert gyakorlatilag ők hozták vissza Gyurcsány Ferencet az Országgyűlésbe". De ők is tették lapátra, hazugságai miatt, mintha az MSZP nem hazudna. Nem tudják magukat baloldalivá tenni, annál inkább libsinek, mert ahhoz nem kell éltető gondolkozás, elegendő az öröklődés.
Apatszerek
"A Neue Zürcher Zeitung (NZZ) című svájci napilap egyebek között rámutatott, hogy bár minden ellenzéki erő Orbán megdöntését tűzte ki célul, a baloldal és a jobboldali szélsőséges Jobbik párt közötti együttműködés csődöt mondott." Négy évenként Bukta egymást követően tudják ezek egyáltalán, hogy a vesztesből is sok, újból, és újból veszteséget megszokásból ismételgetni.
evacica
Az LMP jobb ha hallgat!Ők azok akik megint biztosították Orbán 2/3! Még mindig Gyurcsányoznak, olyanok mint a fidesz Sorossal, meg a migráncsokkal! Egy áruló párt aki elárulta az ellenzéket!
keresztapa
A győzelmet ki kell érdemelni, Az nem érdem, nem cél, hogy Orbánt le kell váltani, az indoklás nagyon hamis, olyan személyektől akiknek csak az a céljuk, hogy parlamentbe be jussanak. Csak a sóhajtozásban jeleskednek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.