Az ellenzéki pártoknak nem volt nemzeti programjuk – mondta ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában a parlamenti választási eredményekről.

Megbukott az ellenzéki koordináció, a honlapok által sugalmazott, benzinkutakon kötött alkuk, háttérmegállapodások, mutyik politikája – vélekedett a szakember.

Ifjabb Lomnici Zoltán: az ellenzéknek nem volt nemzeti programja

A Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) Békemenetének résztvevői a Margit hídon 2018. március 15-én. Középen Bayer Zsolt, publicista, a Békemenet egyik szervezője, tőle jobbra ifjabb Lomnici Zoltán, a CÖF jogi szakértője és Stefka István, a Pesti Srácok lapigazgatója

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A kormányfő, a kormánypártok realitásvezérelt politikát folytattak. A kormánypárt megtehette volna, hogy gazdasági, társadalompolitikai, kulturális eredményeivel kampányol, de felvállalt egy keményebb témát, az emberek biztonságát – mondta.

Az ellenzék nem tudta megszólítani a magyar vidéket, így a vidék menthette meg "a széttöredezett fővárost", az országot attól, hogy bevándorlóországgá váljon – tette hozzá.

Kijelentette: a magas részvétel a Fidesznek kedvezett. Az emberekben kialakult egy egészséges veszélyérzet, egy "tudásspektrum", olyan információk birtokába jutottak a konzervatív, jobboldali sajtó segítségével, ami felhívta a figyelmüket a migráció veszélyeire – magyarázta a szakember.

Kitért arra is: a nagyarányú választási részvétel azt jelenti, hogy az emberek bíznak a választási rendszerben.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Máthé Zoltán)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Na ezért a nemzeti Progromért már sok embert meggyilkoltak a katolikus testvérek segítségével a "nemzetes urak"!
CsipkeRózsa
A Fidesznek pedig nem volt semmilyen programjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.