Magyarország "szívvel és ésszel szavazott, nem törődve Brüsszel fenyegetéseivel és Soros milliárdjaival" – gratulált Orbán Viktor győzelméhez Matteo Salvini, az olasz jobbközép koalíciót vezető Liga politikusa Twitter-üzenetben.

Így gratulált a Fidesz győzelméhez az olasz jobboldal

Fotó: MTI/AP/Alessandra Tarantino

Salvini jó munkát kívánt Orbán Viktornak, és reményét fejezte ki, hogy a magyar kormányfővel hamarosan olasz miniszterelnökként tud találkozni. Salvini arra utalt, hogy az általa vezetett jobbközép koalíció kapta a legtöbb szavazatot a márciusi olasz választásokon, és jelenleg kormányalakítási tárgyalásokat vezet.

Giorgia Meloni, a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) elnöke Twitter-üzenetében azt írta, a magyar patrióták Orbán Viktor győzelmét ünneplik. "Identitásvédelem, harc a kényszerített iszlamizáció ellen, szembeszállás a pénzügyi spekulációval és a globalizmussal: ezt a modellt akarják az Olasz Testvérek is követni Olaszországban" – írta Giorgia Meloni. Bejegyzését azzal a fényképpel kísérte, amely Orbán Viktorral készült Giorgia Meloni február végi látogatásakor Budapesten az olasz választási kampány idején.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vladimir putin
Kicsit disszonáns gratuláció, mert ez az ipse azt mondta, hogy földig rombolná az összes cigánytábort Olaszországban.
De vajon mit tenne, ha például Farkas Flóriánról, Orbán Viktorról meg mondjuk Mészáros Lőrincről véletlenül megtuná, hogy ezek mind cigányok?
Yoda69
orban beverete a 100-as szoget az Unio koporsojaba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.