Kerek egymillió forintos tiszteletdíjat kap fizetésén felül a Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke a vasárnapi országgyűlési választások lebonyolításáért – így jutalmazták már előre egy rendelet mellékletében, elég nehezen kiszúrható módon. Csakhogy a kilométeres sorbanállások miatt órákat csúszó voksolást sokan kritizálták, felvetve az elnök felelősségét is. A hvg.hu ezért feltette neki a kérdést: ezek után is jogosnak érzi-e a bónuszt vagy lemond róla. Pálffy még nem döntött, de kitart amellett, hogy nem felelős a hibákért.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Sz@r munkáért jutalom.Ez is csak itt lehetséges...
CsipkeRózsa
Elfelejtette, hogy ez a sorállás már egyszer hasontó hiba volt? Az összes közreműködő közül senki nem tudott odafigyelni, hogyan kell változtatni a rendszerben?

A fideszes működés minden megmozdulása, ha dolgozni kell, selejtesre sikerül, felelősök pedig nincsenek sehol. Jobb volna, ha meg se mozdulnának, akkor nem okoznának akkora károkat.
CsipkeRózsa
A lényeg, egyébként a saját munkáját végezte havi jó pénzért!
1magyar
Egyébként kinek a felelőssége? Az enyém nem. Kellett volna előrelátóan még két helyet nyitni az átjelentkezőknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.