Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter nem szerepel a magyar választói névjegyzékben, ezért "érdektelen, hogy mit mond" – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn az MTI-vel.

Szijjártó: kit érdekel, mit mond a luxemburgi külügyminiszter?

Fotó: MTI

A tárcavezető arra reagált, hogy Jean Asselborn a Die Welt című német napilap hétfőn közölt cikkében úgy nyilatkozott: az Európai Uniónak határozottan cselekednie kell a Fidesz nagyaranyú választási győzelme után, semlegesítenie kell az uniós értékeken mutatkozó "kóros elváltozást".

A luxemburgi külügyminiszter úgy fogalmazott, hogy különösen a magyar választások után "Németországnak és Franciaországnak, illetve minden, nem közönyös tagországnak az európai egyezmények alapján gyorsan és határozottan semlegesítenie kell ezt az értéktumort".

(MTI)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
petike megnyugtatlak előbb vagy utóbb,de érdekelni fog!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Mindenki a saját portáján ugasson! A luxemburgi külügyminiszter se sokáig marad a helyén ezzela felfogással.A nép ott se azt akarja amit a vezetők.
kulabombaafityiszre
Szíjjártó Péter leánykori nevén Farbatoszott Petra.
desiro
petike megnyugtatlak előbb vagy utóbb,de érdekelni fog!!!
nemfideszes
@1magyar: A like mellé ment... Ezt a "Mindenki a saját portáján ugasson!" szöveget inkább a fityesz 2/3-át biztosító határon túliaknak kéne mondogatnod..."A nép ott se azt akarja amit a vezetők."... mert "Bivalybasznád alsóról" te aztán tudod, hogy mit akar Luxemburg népe?!
1magyar
@nemfideszes: Nyűszítsetek csak bunkók! Mindenki szembe jön nektek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.