Eldőlt, amit már eddig is tudni lehetett. 

Frissült a Nemzeti Választási Iroda honlapján a feldolgozott szavazatok aránya, a határon túli magyarok voksaival meglett a kormánypárti kétharmad. A Fidesz-KDNP frakciónak már legalább 134 mandátuma lesz az Országgyűlésben.

A határon túli szavazatokkal hivatalosan is megvan a kétharmad a Fidesznek

Bukovinai székely népviseletbe öltözött Varga János és felesége, Vargáné Dávid Mónika szavaz az országgyűlési képviselő-választáson a Tolna megyei Kakasdon, az óvodában 2018. április 8-án. MTI Fotó: Sóki Tamás

A kétharmados többség akkor is meglenne, ha a külképviseleteken leadott szavazatok megszámlálása után egy mandátumot elveszítene a Fidesz. A 24.hu azt írja, hogy ha továbbra is ilyen arányban növekszik a Fideszre adott listás szavazatok aránya, akár még az MSZP is elbukhat egy listás mandátumot a határon túli szavazatok miatt.

(via 24.hu)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ezeknek el kell takarodni, mert ezt a hazugságcunamit nem lehet hosszabb távon kibírni ! ...szerintem most a migránsokkal kellőképpen sikerült besz@ratni a jónépet, de ennek is vége lesz !a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fscontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net%2Fv%2Ft1.0-9%2F29792205_1913034488714986_8004563558727250706_n.jpg%3F_nc_cat%3D0%26oh%3Dcda10da18e50e6c9b8fa95849748b3e0%26oe%3D5B33DE7C&key=fP5b23aQKSHDkK-wQpg93A&w=600&h=449
Az MKKP oldalán de szépen mutatna!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemfideszes
@Horizont: Nem zavarja a lopás, mert nagy valószínűséggel ő is lop... meg amúgy is egy kisebbségi komplexussal terhelt emberke, aki a hatalom seggére felkapaszkodva azt hiszi, hogy lett VALAKI... pedig ahogy Géza bá' is megmondta anno, ezek már akkor senkik voltak amikor még voltak valakik...
tudode
Hurrá!
.
O1G a határon túliak, és a bennszülöttek közé is .. B E Ü T Ö T T E ... a répáját!
division
@nemfideszes: Kapaszkodtál te fel a hatalom seggén te barom! Egy nulla vagy hozzám képest csak még nem tudod. A rokonaidat sértegesd, rendben? Honnan a faszból tudod hogy kire szavazott egy nyugdíjas egyedül a fülkében? Vádaskodni, másokat sértegetni azt tudtok, kisebbségi komplexusod meg inkább neked van, gondolom lecsúsztál pár állami megrendelésről és ezt nem tudod megemészteni, Elmondanám neked, nekem eleve nincs soha állami megrendelésem és nem is lesz, nekem Orbán sem parancsolhatna soha. Próbáld ezt felfogni ha megy.
egyvandor
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Az ellenzékhez sorolt két párt a fidesz segedelemével lett tényező és rizikó faktor is egyben. Hiába próbált a jobbik konszolidálódni, a másik fele leszakadt. Hiába vált prominensé az LMP két vezető alakja, gorbán ügyvédje sakkban tartotta a figurákat. Ellenzéki többség esetében sem tudjuk hová álltak volna a ner markában tartott figurák. Az erkölcs soha nem tudott felülkerekedni ha szabad volt a zabrálás. Most az "elit" számára ez a kitörési lehetőség.
Mo. ma egy trágyadomb kellemes hely a kis kakasoknak a kapirgálásra az is marad sokáig.
namihami
""Köszönjük"" aktív részvételeteket a MI pénzünk elköltésében, a Fidesz 2/3-ának elérésében. Egyúttal azt a szeretetteljes óhajomat is szeretném áradni nektek, hogy :: A BIKÁT VEZESSÉTEK ANYÁTOKRA.
Pedig nem szeretek ilyen csúnyát írni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.