Bár még meg sem alakult az új kormány, máris tüntetnek ellene a Kossuth téren. "Talpra Magyar Hív A Szabadság" címmel kezdtek szervezni ugyanis magánemberek egy tüntetést április 15-ére, vasárnapra. A demonstráció a Facebook-esemény szerint a Kossuth téren lesz este 8-kor, eddig több mint 3000-en jelezték, hogy ott lesznek.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Helyes! Tisztességtelen volt az egész választás!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
JAJMÁR
Helyes! Tisztességtelen volt az egész választás!
justhpeter
@JAJMÁR: Meg röhejes. Természetesen a választási szervek jó előre felkészültek megint, csak az élet bemutatta mindenkinek, hogy ez egy töketlen csürhe. A belügyminiszterrel együtt.
JAJMÁR
@justhpeter: Lehet. De attól tartok, hogy ez csak a látszat. Szakszerűen és pontosan és célzottan követték ők a "szabályukat".
Ettől még a választás lebonyolításába, de a megelőző kampányba is, bőven lehetne szarvashibákat találni, és kell is. Nem belenyugodni, hogy ez így van!
colibri
A választás lebonyolításáért Pálfi Ilonka 1 millió ft honoráriumot kapott. A kassza kiürült, sokba került ez a győzelem a fidessnek, de nekik megérte.
Commenter
@colibri: nekik igen, nekünk óriási ráfizetés + 4 év vagy új választás ha kiderül a stikli?
justhpeter
@colibri: Nekik minden pénzt megért, mert a másik opció a börtön lett volna.
Commenter
@justhpeter: hát, még így is az lehet. A Nyugat szóba se áll velük, Amerika detto. Ezt nem vihetik el szárazon, jön még a másik opció, ha van igazság. Kell legyen!
colibri
@Commenter: Ne várd semmilyen stikli kiderülését. Volt itt a kampány végén annyi negatívum, ami mind fidessesről szólt és láss csodát, még jót tett nekik! Debrecenben Kósát nem a közmunkások szavazták a csúcsra, Semlyén tobzódott, énekelt, nem birt magával az éjszaka, az egész orbán klán vastagbőr ünnepelt és bár nem láttam, de gondolom Polt Péter is igen jól érezte magát. A NVI hibát hibára halmozott tehnap, erre írtam az 1 milliós honoráriumot.
Pálinkás Pál
és ennek mi értelme lesz??? kimegy esetleg párezer ember...jó nagyokat mondanak,aztán hazamennek...nincs ellenzéki oldalon senki aki egységbe kovácsolhatná az embereket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.