Többmillió forintos perrel fenyegetőzött Schiffer, ha az ellenzéket segítik a jelöltek. Kipakolt a Schiffer-maffiáról az LMP lemondott társelnöke. Budapesten öt egyéni választókörzetet bukott az ellenzék azzal, hogy az esélytelen LMP-s jelölt nem volt hajlandó visszalépni az esélyes ellenzéki jelölt javára. Így 5 fideszes képviselő nyert olyan körzetben, ahol a szavazók többsége valójában kormányváltást akart. Tételesen így nyert: – Gulyás Gergely, aki kétezer szavazattal verte Bauer Tamást. Láss csodát, az LMP indulója 3497-et kapott. Hogy mire ment vele? Semmire. De a mandátum a Fideszé. – Simicskó István, aki 900 szavazattal verte Gy. Németh Erzsébetet. Az LMP itt 3138 voksot gyűjtött be. Hogy mire ment vele? Semmire. De a mandátum a Fideszé. – Varga Mihály, aki 2500 szavazattal győzte le Niedermüller Pétert. LMP: 3383 voks. Hogy mire ment vele? Semmire. De a mandátum a Fideszé. – Szatmáry Kristóf, aki 800 szavazattal győzte le Vajda Zoltánt. LMP: 3823 szavazat...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
koszpeko
Béla!!!
Leszel szíves ezt kommentelni.
Yoda69
EN mar elore josoltam megint az LMP miatt bukunk. Es ime bejott. Miattun van 2/3-a a fideSSnek.
Hazaarulo banda, rosszabb mint a fideSS.
A siffer pedig egy gusztustalan kocsog. Valaki megsugta, hogy o lesz az egyik elkovetkezo alkotmanybiro. Ez volt az egyeszsege a orbannal.
koszpeko
@Pálinkafőző Rézüst: Köszi a linket.
Olvastam a bejla hsz.-t
Nevetséges.
koszpeko
@bencemacska: Igen.
Szeretném az orrát beleverni saját szarukba amit Mo. közepébe csináltak.
egyvandor
Lehet másképp is élni a politikából.
egyvandor
Gorbán a nemzeti együtt rablás lehetőségével érdek azonosságot hozott létre azok között akik ma befolyással bírnak a politikában. a többieket meg kinevezte soros bérencnek.
Mivel az előbbi pozícióból munka nélkül is jól meg lehet élni, gyaraponi, nem kétséges hová sorol a nemzeth "elitje".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.