Közösségi oldalán üzent és mondott köszönetet a miniszterelnök.

Nagy tettet hajtottunk végre, és a következő években együtt meg fogjuk védeni Magyarországot – mondta Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke a Facebook-oldalán hétfőn délután közzétett videóüzenetben.

"Hatalmas győzelmet arattunk" – mondta az Országházban készült felvételen miniszterelnök, köszönetet mondva "mindenkinek, különösen azoknak, akik az üzeneteket továbbküldték, megosztották, esetleg nekem is küldtek és nekem is adtak tanácsokat".

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Tehát még 4 év alibi migrácsozás. Az egészségügyet majd lapostévékkel támogatják, hogy mindenki lássa őfenségét amint megvédi az országot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
@Horizont: A program a régi ,,FOLYTATJUK,, az eddigieket !!!
nem tibi
Védd b...meg ,vagy így uszítod ránk az arabokat te marha ?. :-(((((((((((((((((
nem tibi
Kurva gáz hogy a pofádat és a degenereált havejaid képét kell bámulnunk még négy évig vagy még tovább . Undorító férgeknek néztek ki . Hányás ahogy kinéztek ,hányás amit csináltok !!!

:-((((((((((((((((((((((((((((((((((
CsipkeRózsa
Egy miniszterelnök ne a Facebook-on üzenjen az embereknek arról, hogy mit akar tenni a következő években. Egyébként erről a választások előtt kellett volna egy program keretében beszámolnia.
human
Tehát még 4 év alibi migrácsozás. Az egészségügyet majd lapostévékkel támogatják, hogy mindenki lássa őfenségét amint megvédi az országot.
nemfideszes
"...ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" ... azaz az elkövetkezendő években beszántja a CEU-t, a civil szervezeteket, a bíróságok még független részét, a független médiákat, beköltözik a milliárdokért felújított palotába és bevezeti az elnöki rendszert, onnantól pedig mindenkinek kuss lesz, vagy hajnalban megjelennek a rendőrök az ajtó előtt... régi "szép" idők, "magyar idők"...
cikicakk55
@nemfideszes: Esetleg bevezeti a királyságot. Elvégre a korona és a jogar már megvan. Ország almát közpénzből és aranyból készttet magának. Megkoronázzák és Magyarország megszűnik,helyette Ő fensége i. Orbán Viktor Országalapító Magyar királyság leszünk. Mi a jobbágyok,a holdudvar a hercegek,grófok, a nyaloncok meg a jómódú seggnyalók lesznek,akiknek tejelniük kell Őfelségének,hogy azok is maradhassanak. Mondjuk rá a történelem nem foja a " Viktor az igazságos" jelzőt használni.
nem tibi
@nemfideszes: Na hát ehhez a tervhez sok embernek lesz egy -két szava asszem .
csipetke
@human: 19:00 Nem biztos,lehet,hogy talál magának új ellenségképet,és valami új rémséget,amivel a jónépet tudja hülyíteni.Miután itt migráncs egy szál se,azok is elmenekültek innen,akiket a fidesz fogadott be,Julis/Maris/Bözsi néniket,ott Bivalybasznád-alsón valami új rémmel kell feldobni,hogy majd orbán jól megvédje őket.
csipetke
@CsipkeRózsa: 18:58 Ezeknek egy programjuk volt:-hatalmon maradni.Mert ha buknak,az nekik sitt.
division
@nemfideszes: Te nagyon félhetsz a Fidesztől:-)) Ennyi marhaságot olvasni így este...Miért is nem inkább a fürge ujjakra kattintottam:-)))
Desischado
@division: Akkor kattints oda. Épp nem vagyok olyan kedvemben, hogy a te hülyeségeidet hallgassam, mert neked jó ez a rendszer.
De ha kilépünk, vagy kirúgnak az Unióból, jön a vasfüggöny, vámolnak mindent, és a külföldi tőke és a multik kivonulnak, elapadnak az uniós pénzek, akkor mi lesz? Kiktől fog orbán elvenni? Azoktól, akiknek még van! Na, akkor szivesen megnézlek téged is, hogy fogod védeni a védhetetlent. Ezzel az ország sírja meg van ásva.
justhpeter
A (G)Zombi kormányprogramot hírdetett. Nem mondott semmivel sem többet, mint amennyit 4 éve mondott és 4 év alatt tett. A lopkodáson kívül ennyi is fog történni.
csipetke
@Desischado: Eddig is putyinhoz dörgölőzött orbán,majd eladósít bennünket neki,és Kínának,hogy még az ükunokáink unokái is fizethetik.Ő meg majd lelép 4 év múlva,és éli valahol az életét a lopott eu-s pénzből.Ha szerencsénk van,kiderül,hogy választási csalás történt
bakegya
Jobban tennéd ha a székletedet vizsgálgatnád amivel a világtörténelmet fertőzöd most már a hátországoddal és a pereputtyoddal közösbe közpénzből,hitelbe hotelba,FÖLDÖN ,vizen levegőben röpködve!!!
vukkocska
Hát én inkább nem nézem meg. Ebéd előtt vagyok, megfeküdné a gyomromat.
magyarbakancs
Nem kérek a meg védéséből Uram.
Nem kérek a süket dumából.
division
@Desischado: Se kilépni nem fogunk, se kirúgni nem fognak minket az Unióból, de te csak hidd el többedmagaddal az efféle baromságokat.
Veleda
Mi lesz ezután? Mi behozzuk az oroszokat, bennünket meg kirúgnak az Únióból.
Itsuka Nakimaga
@Horizont: Amíg az unió pénze és a nyugati konjunktúra tart, addig tart Orbán országlása.
Veleda
@Horizont: Egy hülye ismerős a facéról, -bekommentelte, hogy "Orbán már az urnában van"! Mi másképp értelmeztük, lájkoltuk:))
tudode
Jelen esetben - .. E L V O N A T K Ö Z T A T V A .. attól, hogy KI BESZÉL a facebook-ban (nem egy pocaklakó), a SAJÁT CSALÁDJÁT sem képeSS megvédeni .. S A J Á T .. MAGÁTÓL, mert
.
-- a papi azok után AGYON VERTE a fiát egy szál virág "ellopásáért", ELFOGADTA azt a bányát (amiből mai napig gazdagodik a zorbán-klán), amely közpénzből hasonult ÁT BÁNYÁVÁ,
.
--- őkelme "áldásos" tevékenysége következtében a FÉL ORSZÁG NÉLKÜLÖZIK,
.
-- vagyona egy része AZON CSALÁDTAGJÁNAK a nevén tartódIK nyilván, aki az ÖKONOMIKUS SZERETETSZOLGÁLAT keretein belül a családfő által
kisemmizettek (cigányok, menekültek, gyermekek, mély szegénységben élők) élethelyzetén segít,
.
--- a nemzet vőjét az OLAF csípte fülön 13 milliárd EU-s lóvé miatt,
.
-- az egy szem fia "is" valami oknál fogva az ő, v a papi FELHÁZÁBAN színpadról rákosokat gyógyít,
.
A LÉNYEG az, hogy NEM A .. S A J Á T ... L Á B U K O N, a mi csupasz lábunkon URIZÁL az EGÉSZ ORBÁN KLÁN a strómanok besegítésével.
.
RÉM RENDES CSALÁD!
.
Sokan NEM KÉRNEK annak a megvédéséből, aki a SAJÁT ÓLJÁT SEM KÉPES MEGVÉDENI ... S A J Á T ... M A G Á T Ó L!!!
Kutyuska
@Horizont: Megvéd még a MUMUS-tól is. Bizony ám!
bakegya
"NAGY TETTET HAJTOTTUNK VÉGRE"iSTEN NEVÉBEN másodszor is SIKERÜLT elcsalni a MAGYAR VÁLASZTÁST-újjong SZUVERÉN VICCTOR!!!
bakegya
www.napi.hu/magyar_vallalatok/ezt_mar_nem_vette_be_az_eu_visszakeri_a_penzt.660470.html@Horizont: ez még jobb@Kutyuska: csakkk a tolvajoktól nem véd meg minket mészáros orbán-a Hernádi is PITYU VEJKÓ MINTÁJÁRA LOPHATOTT ELEGET,na de ez a GARANCSI is PITYUJA a VIKINEK---és még mindíg szabadon járhatnak!
papa.49
@mariaberta: Kb 20 milliárdba fáj nekünk, amiből akár az egészségügyet, akár az oktatást lehetett volna segíteni !!!
simmering73
Mi a faszt üzen ez a geci? Mert nem vagyok hajlandó végig nézni a videót.
human
@Horizont: "Valami kormány program esetleg netán? "
Petőfi, mai hírek. Tudod mi a legnagyobb poén? Hogy a saját médiájuk is arról beszélt ma, hogy a fidesz a migráns kérdéssel és a külön utas politikájával győzött a választáson. Semmi oktatásügy, egészségügy, szociális ügy, vállalkozásfejlesztési stratégia. Szerintük is csak migráncsozás és brüsszelezés volt a lényeg.
karma1
@3dwhite: Hat most, hogy a puhos megdicseri es hasznalja a Facebook-ot, lehet, hogy tenyleg megszunik...:o))))
szaboria1
Vajon ki írta meg Orbán helyet mert Ő nem képes 5 mondatot sem papír nélkül elmondani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.