Vona Gábor nem méreti meg magát a Jobbik tisztújításán és listás parlamenti mandátumát sem veszi át.

Vona Gábor a képviselői mandátumáról is lemondott

A leköszönő pártelnök ezt hétfőn a Facebook oldalán tette közzé, jelezve: benyújtotta lemondását, amelyet a Jobbik elnöksége elfogadott.

Azt írta:

a választási eredményért a Jobbik miniszterelnök-jelöltjeként egyszemélyi felelősséget vállalt, s mivel a választási győzelem nem valósult meg, tartotta a szavát.

Vona Gábor ismét kiállt amellett, hogy a Jobbik az ország második legerősebb pártja és az ellenzék egyedüli igazi ereje.

"Mindent meg fogok tenni azért, hogy ez a közösség a következő időszakban még erősebbé váljon, de 12 év után immáron nem elnökként"

- fogalmazott, megköszönve több mint egymillió embernek, hogy vasárnap támogatta a pártot.

Azt ígérte nekik, hogy a Fidesz kétharmada ellenére is folytatják a küzdelmet egy biztonságos, élhető, szabad és igazságos Magyarországért.

A Jobbikra ezután is minden magyar ember számíthat, éljen bárhol a világban – nyomatékosította, bejegyzését a Jobbik mottójával zárva: "magyar szívvel, józan ésszel és tiszta kézzel".

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Sajnálom mert az egyedüli ember volt aki az Országunknak becsületes minisztere lett volna.Tegnap a többség ez ellen szavazott megérdemeljük a sorsunkat.Tegnap tettük tönkre a fiatalok jövőjét .Úgy látom az Országban kétmillió ember boldog elégedett mindennel biztonságban él jó anyagi háttérrel,munkahellyel,nincs hitele és nem is lesz beteg. Ezeknek kívánom mindig ilyen életük legyen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
png
Nem sikerült a néppártosodás.
Ezután lesznek, akik voltak.

Mindenesetre Vona belátó volt, ha meg is kellett győzni, és a nagy erejű változás, ellenállás, támadás ellenére is összetartotta a pártot. Ez azért biztos nem volt egyszerű.
De ha nyertek is volna, az egyik Simicska párt után a másik, akik a hatalomtól megrészegedve ki tudja milyenné váltak volna?

Mindenesetre nem koordináltak, és nem léptek vissza. Miattuk is lehetett kétharmada a Fidesznek.

Mindenesetre, mostanra márt mindenkit cinkeztem, és ezután felvetődik a kérdés, hogy kire lehetett volna jó szívvel szavazni?
Az az igazság, hogy senkire.
A nagyon rosszal szemben a kevésbé rosszra szavazni?
Jó esetben van a jó, meg van a rossz. Vannak a jók, akik egyértelműen a jóra szavaznak, és vannak a rosszak, akik egyértelműen a rosszra szavaznak.
De hogy csak annyi választása maradjon az embernek, hogy a sok rossz közül a kisebbik rosszra szavazhasson...
png
De van egy másik olvasatija ennek a történetnek.
Vona mindent beleadott, de közben jól megszedte magát (talán Simicska pénzelte), és köszöni szépen, elege volt.
Ő már csak jól akar élni, és innentől kezdve szarik az egészbe.
Kinek hiányzik az a sok stressz?
Veleda
@durbincs: Értelek én, de nem fogom most azt bizonygatni, hogy mit tett, vagy nem tett a Ferislibafodor, de azt már ugyan nem értem, hogy te nem látod, vagy nem akarod látni azt a ménkünagy csalást-lopást-gazemberséget, ami itt az országban folyik?
Szerinted ezek nem bűncselekmények? Meddig kell ezt még eltűrni? Hát ba+, még 4 évig, mert a vaksi kretének megszavazták őket. Mindegyiknek böriben a helye, vaslakat alatt. Vajon te egy kiló krumpliért, vagy egy tál híg pöriért adtad el a lelked a patásnak?
Veleda
@durbincs: Azt mégcsak értem, hogy a Feri idejében volt a nagy pénzügyi válság és szükség volt a megszorításokra. De most, amikor dübörög a gazdaság a patás meg a mészáros házatáján, mert máshol nem, akkor miért hoztak a fű alatt annyi megszorító intézkedést? Ha minden futbalista kapott egy stadiont, akkor minden betegnek jár egy orvosi ellátás is. Te hol kezelteted magadat? a felcsúti kisvasúton?
Veleda
@durbincs: Lipótos, nem kicsit, nagyon. Mondhatni Grácos- fene essen bele, most még nézhetem a vikszos pofáját 4 évig mindegyiknek.
Veleda
@durbincs: Na látod, azt a 10 szerecsenyt kellene kilőni, a többi a férgese meg hulljon utána.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.