Elsöprő Fidesz győzelemmel zárult a vasárnapi országgyűlési választás. Járókelőket kérdeztünk erről. Szégyen! Szint kivétel nélkül idős nyugger agyhalottak azok, akiknek ez tetszik. A fiatalok inkább csalódtak, szomorúak. Borzalmas, hogy hová süllyedt le Magyarország Orbánék alatt!

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Felháborítóak ezek a fideSS nyuggerek! Ott rohadjanak meg ahol vannak! Eladják önmagukat és unokáik jövőjéthúgyért-szarért cserébe egy korrupt, tolvaj gazembernek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@Borsodi: és a többi méltánytalanság még hozzájön
ila51
@Borsodi: én is kétlem hogy ezért álltak volna sorba órákig
Desischado
Csaltak, ezen nincs mit szépíteni. És Mondta Karácsony Gergely, hogy a jegyzőkönyveket nem adták még ki. Eltelt két nap, minden bizonyítékot meg kell semmisíteni. Furcsállom, hogy milyen csend lett hirtelen, pedig még tegnap minden cikk a csalásról szólt, és arról, hogy újra számlálást illetve szavazást kérnek. Mire várnak még?! Mire mozdulnak, addigra késő lesz, attól félek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.