A Magyar Nemzet finanszírozási problémái miatt, a tulajdonosok döntése alapján 2018. április 11-től a kiadó beszünteti médiatartalom-szolgáltatási tevékenységét, így megszűnik a Magyar Nemzet napilap és annak online verziója, az mno.hu.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Mint írtam, ennél egy gyakorló kézigránát is nagyobbat szól! Látod? Ez a hála? Miért jártatod a szád, ha ismered az ellenfeled? Tudtad kiről van szó. Szóval rendesen elkúrtad!
36
Szerintem az ellenzék és szavazói, nem pont erre az "atombombára" számítottak.
JAJMÁR
Nem lehet, se Simicskára, Se gYurcsányra, nem szabad ezekre számítani, csak magunkra számíthatunk.
Nem fogják beártani ők saját magukat.
A kis falvak bizottságaiba is be kellett volna ülni megfigyelőknek. A kis falvak lakóit is "embernek" kellett volna tekinteni, odamenni, kampányolni az ellenzéki pártoknak.
(Sajnos ezt csak azorbán tette meg, aki még evett is a "répájukból" ! Láthatjátok, ennek a rétegnek ez kell!)
tudode
Nem is kell ENNEK A BAMBA NÉPNEK .csak .. egy .. N É P .. R Á D I Ó, amelyen hallgathatják egész nap DICSŐ VEZÉRÜK néphülyítő lefetyelését, ELTERELVE a mindennapi gondjainkról a figyelmet, MIKÖZBEN ŐK elfoglalják még a KIRÁLYI VÁRAT "is" az Országház MEGSZENTSÉGTELENÍTÉSE után, közben, előtte, utána!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.