Két olyan körzet is van a Választás.hu adatai szerint, ahol nagyon magas lett az érvénytelen szavazatok száma. Egy baranyai szavazókörben például furcsamód AZ ÖSSZES LISTÁS SZAVAZAT ÉRVÉNYTELEN LETT, AMIT NEM A FIDESZRE ADTAK LE.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Hellcat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Jó lenne,ha ennek nagyon gyorsan utánanézne valaki.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Jó lenne,ha ennek nagyon gyorsan utánanézne valaki.
RonaGyuri
semmi értelme ezeken most görcsölni!
A nép az isten adta nép döntött nekik erre van szükségük, ezt szeretik! =))
Peller Anikó
@RonaGyuri: csak az nem biztos, hogy így döntött, ezt fogtad?
magyarbakancs
Ha ez a hír igaz akkor nem fülke forradalom lesz hanem igazi.
A Fidesz képes mindenre a hatalom megtartásáért.
RonaGyuri
@Peller Anikó: de sajnos biztos, nem érdemes gyanúsnak vélt apró eseteket citálni, amit mesélnek, s egyáltalán nem biztos, hogy úgy volt.
Itt a környéken van egy bácsi aki még ma is azon panaszkodik, hogy a feleségéhez nem küldték ki a mozgóurnát, pedig még a polgármesteri hivatalba is betelefonált.
Nos a dolog úgy esett, hogy reggel nálam volt szavazni. Már akkor is látszott, hogy nem igazán beszámítható. Háromszor elmagyaráztam neki, hogy hogyan tud urnát igényelni a felesége, majd többet nem láttuk. kora délután szóltak a HVI-től, hogy feljelentett bennünket, hogy nem küldtük ki az urnát, pedig ő kért.
Peller Anikó
@nyanya001: "A férfi az MSZP-Párbeszéd jelöltjére, Hajdú Miklósra, valamint az MSZP-P listájára adta le a szavazatát. Amikor azonban megnézte az eredményeket a választási honlapon, azt vette észre, hogy egyetlen szavazat sincs a szocialisták listája mellett."

O, óóó, túltolták a biciklit.
Hellcat
Vasárnap találkozunk a Kosth téren barátaim.
png
Még nincs vége ennek a szavazásnak.
papa.49
@nyanya001: @magyarbakancs: Annyira igaz, hogy még letölteni se lehet, mert megáll a letöltés a vége előtt vmennyivel, viszont kinyomtatni kitudtam, tehát letagadni se lehet !!!
RonaGyuri
Az egyik net-en keringő érvénytelenségi story-hoz.
A fővárostól nem távoli kis községből jött a hír, hogy egy csoport reklamált miért nincs egy pártra egy sem, pedig ők arra szavaztak. Pechjükre az egyik régi kollégám is ott lakik és visszakérdezett. Kiderült, hogy akikre szavaztak azok egyéniben visszaléptek ezért listán mindkettőt behúzták, ami ügye érvénytelen!!! =))
Peller Anikó
@RonaGyuri: Gyuri azt magyarázd meg, hova lett a 100 000 megjelent szavazó, légyszíves.

Fél óra alatt eltűnt az utolsó fél óra szavazója plusz még 82 000 ember. Kérsz linket?
nem tibi
Kérdés mitől lett érvénytelen ?
A listáson mint ha nem lett volna bélyegző ,a másikon volt .
Borítékot nem adtak , külön kellett beleszórni a ládába .
RonaGyuri
@Peller Anikó: feldolgozási hiba lehetett; egyébként a strigulázást sokan nem veszik komolyan. Én például mindig ragaszkodom hozzá, hogy a két lap külön vezetődjön és a 100-as szavazócédula tömbök után egyeztessünk! Volt már olyan bizottsági tagom aki közölt velem, hogy ő még ilyet nem is hallott pedig már sokszor dolgozott!
csipetke
Szétnéztem,és nagyon sokan,sokféleképpen igyekszenek megmagyarázni a dolgot,és minél jobban magyarázzák,annál büdösebb a dolog.Ez csak akkor lesz tisztázva,ha étnézik az összes jegyzőkönyvet.De legalább abban a 200 körzetben,ahol nem volt megfigyelő.
csipetke
@magyarbakancs: 11:42 Nem volt más választásuk,ha nem futnak be,sittre mennek..
Peller Anikó
@RonaGyuri: ebben biztos voltam, feldolgozási hiba, a kérdés csak az, hogy ezt a hibát hány informatikusnak sikerült elkövetni az urna zárása előtti fél órától (= 18h30-tól) este 7 -ig.

Nem egyszerű elírás, mert körzetekre lebontva kellett eltüntetni a voksolók létszámát.

szavazáson megjelent 18h30 -kor 5 365 511 fő
nvi.hu/dyn/pv18/szavossz/hu/napo7.html

szavazáson megjelent 19h00 -kor 5 283 096 fő
nvi.hu/dyn/pv18/szavossz/hu/napo8.html
nyanya001
" Ez a "választás" engem az első Orbán kormány idején, a Simicska Lajos APEH elnöki kinevezése kori történtekre emlékeztet.
A Fiatalok talán nem hallották, de az idősebb korosztály egész biztosan emlékszik az akkor elhiresült kifejezésre:" A HOSSZÚ BÁJTOK ÉJSZAKÁJA"!
Amikor egy hétvégén eltüntették az APEH nyilvántartásából az Orbánhoz és szűkebb környezetéhez kapcsolódó cégek minden nyomát az adótartozásokkal és a többi köztartozással együtt!
Ez az "ügyes" informatikai húzás akkor sikeresen bevált, valószínüleg most ismét sikerrel alkalmazták!
Már van benne gyakorlatuk!!! "
csipetke
@nyanya001: Ma olvastam,hogy a nemzei vőt Grazban őrzik,mert ki akar tálalni mindenről,ugyanis megcsalta a sajátlábú Récsölt a titkárnőjével,akitől gyereke is született.Már nem az orbán család tagja,és most mindenhonnan igyekeznek még a nyomát is eltüntetni minden orbán közeli cégből.Ezek pillanatok alatt megoldanak,és eltűntetnek minden nyomot.
Desischado
Csalás van, mégpedig masszívan. Mire várunk még? Addigra eltüntetnek mindent. Új választást!
papa.49
@nyanya001: Na de most nincs egy Simicskájuk, a többi meg mint látható IGEN BÉNA !!!
,,Sokat akar a szarka, csak nem bírja a farka,, ))))))))))))))))))
nyanya001
@papa.49: Mert hülyék hozzá. Ott a Simicska volt az ész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.