Durvábban estek egymásnak az LMP vezetői, mintha ellenséges pártok tagjai lennének. Hadházy Ákos szerint Sallai Róbert Benedek, a párt országos elnökségének titkára és Schiffer András exelnök perrel fenyegették meg azokat a képviselőjelölteket, akik visszalépést fontolgattak más pártok javára Schiffer szerint ez szemszedett hazugság. Sallai viszont valóban kért szakvéleményt a témában egy, a Schiffer-irodában dolgozó ügyvédtől. Sallai szerint egy helyen sem szabadott volna visszalépniük, aki viszont megtette, az megsértette a párttal kötött szerződését. Egy interjúkérdésre adott válasz miatt durván kirobbant az eddig lappangó feszültség az LMP három volt és jelenlegi vezetője között. A 444 tudomása szerint odáig jutott a dolog, hogy Schiffer András, az LMP egykori elnöke azt fontolgatja, hogy bepereli a párt tegnap lemondott társelnökét, Hadházy Ákost.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Schiffer írt egy levelet. Olyan "Királynőt megölni nem kell félnetek..." stílusban. Utána azt mond amit akar. A visszalépések elmaradtak. Elérte a célját. Olyan fideszes megmozdulás volt. Mert, ha egy írást - értelmes embereknek is - meg kell magyarázni, feltehetően a szerző a hibás. Szerintem.
RonaGyuri
@advocat: a Szakasits unokánál családi vonás a gerinc hiánya. Ha hamarosan nem lesz alkotmánybíró az csak azért lehet, ha Orbán talál még nála is "megfelelőbbet" =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.