„Felmerül annak a gyanúja, hogy ezt a választást előre megfontolt, kitervelt, a kormánypárt és a kormánypárt által irányított, felügyelt szervezetek egy részének közreműködésével, tudatosan, rossz szándékkal, választási csalással befolyásolta” - jelentette ki Gyurcsány Ferenc keddi sajtótájékoztatóján. Példátlan anomáliákra bukkantak több körzetben is. Mikola Gergely jobbikos képviselőjelölt 151 egyéni szavazatot kapott, listán a párt egyet sem. Hasonló esetek történtek a DK-val is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: ibn Said
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Gyurcsánytól és a Jobbiktól teljesen függetlenül bennem is megérett a csalás elkövetése. Nézve a vasárnap esti választási műsort /természetesen nem az M1 csatornán/, nagyon érdekes volt, hogy amikor előszőr mutatták a fideszes eredményvárót, még nagyon frászba voltak a fideszes politikusok. Nyílván attól a tudattól, amit mindenki eddig így tudott: ha megközelíti, vagy meghaladja a részvétel a 70 %-ot, akkor nem lehet totális fidesz győzelem. Aztán sikerült úgy elhúzni az időt éjjel 11-ig, hogy az illetékesek fülére megérkeztek az agyon titkolt eredmények. Természetesen a nyilvánossággal nem tudatták a feldolgozottságot, sem az eredményeket, míg a háttérben informatikailag is, telefonon is áramlott az információ. ...és láss csodát, egyből 2/3-al győztek! Este 7-től éjjel 11-ig kb bármi megtörténhetett, ismerve a hazug, csaló kormányzatot, a legvadabb dolgokat is el tudom képzelni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ibn Said
@colibri: Történik e ponton még valami nagyon fontos. (Ebből azonosítottam, hogy mikor csaltak.) Nyilatkoznak a pártok vezetői, illetve a szóvivők. Az ellenzékiek BIZAKODÓAK, a kormány ÓVATOS. A két legfontosabb szereplő egyike Gyurcsány, aki (a kígyók kígyóznak mellett) két fontos dolgot közöl. (1) Ez a kormány megérdemelte a bukást, (2) birtokában vannak a delegáltjaik becslései, ám egyelőre etikátlan lenne felfedni őket. A másik a fidesz szóvivője. Ő azt mondja: az abszolút többség megvan, onnantól minden egyes mandátum ajándék!
Figyelem! Ha a delegáltak becslései kétharmad közeli eredményt mutattak volna, NEM ezek a nyilatkozatok születnek!!!
Ezalatt mindenki a még nyitva tartó szavazóhelyekre figyel. (Megjegyezném, rengeteg a fiatal, nemcsak itt, hanem az egész választáson. Minden kutatás alapján a fidesz messze nem a legnépszerűbb párt a fiatalok között!)
Nagyjából 10:00 után jön két érdekesség. Az egyik, hogy Kész nem nyert (! senki sem érti, ez hogy lehet), a másik, hogy a fideszesek hirtelen magabiztossá válnak.
Az első, közel végleges eredmény kb. 22:30-kor kerül ki. Ez pedig kétharmados fidesz-többséget mutat! Érdemes visszanézni, mennyire másképp nyilatkoztak az este korábbi részében a pártok, mint most!!!
ibn Said
@colibri: Felhívnám a figyelmet még valamire. Felvetődik a kérdés, miért nem kiáltottak a pártok azonnal csalást és miért nem kezdett el azonnal lázongani a nép. Nos, az eredmény mindenkit lesokkolt, és senki sem tudott vele mit kezdeni. (Hogy a fidesz felkészült a zavargásokra, azt igazolják a Budapestre vezényelt készenlétisek.) Az általános letargiához emlékezni kell arra, hogy még a legpesszimistább becslés is maximum (!) 58%-os fidesz-többséggel számolt. (Az optimisták 50% alatti eredményekkel.) Ami történt, arra senki sem számított. (Nem mellesleg, egy felelősségteljes politikus nem kiálthat minden bizonyíték nélkül csalást. Egy hozzám hasonló kivülálló viszont igen.)
Nagyjából egy percen belül posztoltam, hogy az eredmény nem lehetséges. Az ezt követő húsz percben érkeznek meg az első, csalásra utaló jelek. A legfontosabbak közé tartoznak azok a fájlok, amelyek megmutatják: 18:30-kor magasabb volt a részvétel, mint 19:00-kor! (A teljes adatcsomagból még más érdekes dolgok is kiderülnek. Elterjedt az a kép is, ahol az összes szavazók száma változott meg...) A másik a vitatott hitelességű chat-üzenet, amely szerint az NVI rendszere működik, épp írják át benne az adatokat, és a fidesz 24%-ot ért el. (Személyes véleményem: az üzenet maga hiteles, a név viszont kamu, mert a szerző nem merte vállalni a kilétét.)
ibn Said
@colibri: Már ma került ki Lukácsi Krisztina leírása, mely bemutatja, mi történt a szavazókörzetében a zárás körüli időszakban. (Ezt már többen megosztották.) Tudtommal más szavazóbiztosok is megszólaltak, ezeket az anyagokat még nem találtam meg.
Minden jel arra utal tehát, hogy a HARMADIK SZINTje a csalásnak voltaképp zárás után történt, mégpedig vagy akkor, amikor az adatokat gépre vitték, vagy akkor, amikor azok már digitális formában voltak. (A friss hírek alapján a 2010-es szoftvert indították el, ami az utóbbit valószínűsíti.) Ezt igazolja az NVI oldalának anomáliái, a szavazóbiztos története, a szóvivők nyilatkozata, a készenléti rendőrök Budapestre vezénylése. Közvetett bizonyíték a közhangulat és a közvélemény-kutatások közötti kiáltó eltérés.

A történet láthatólag nem itt ér véget. Gyurcsány nemrég bejelentette, újraszámoltatják a szavazatokat, és egyre többen beszélnek arról, hogy választási csalás történt."
ibn Said
@Pegero: Szalem! ismeretlen (számomra) testvér!
Számítani hogy Gyurcsány, vagy bárki más jelenti be először, hogy a választás lenni NAGY CSALÁS!?
Allah növesszen neked eszet!
ibn Said
@Pegero: Rendben, én enni disznó nem lenni problem! Te pedig jönni és enni nálam teve és kecske!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.