Hiába tett fel értelmes kérdést az Economist tudósítÍzelítőt adott Orbán Viktor a következő négy évből, amikor nemzetközi sajtótájékoztatón értékelte a vasárnapi – a gyanú szerint csalásoktól hemzsegő – választásokat. A 444 megemlékezett róla, hogy az Economist című gazdasági lap is kérdezhetett, a tudósító pedig pechjére értelmes, kerek kérdést tett fel az EBESZ kritikáival kapcsolatban. Alázós választ kapott Orbántól, aki csak ennyit nyögött ki:ója, le lett koppintva lenézősen.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
le van itt már tojva mindenki. :-( Mert megteheti...
RonaGyuri
szellemi állapota szerint még ez is sok volt tőle! =))
namihami
Mert ez nem a saját rajongói tömeg és tapsbajnok előtti szereplés volt. Beleszaladt egy pofonba. Nem véletlen, hogy csak meghatározott hallgatóság elé mer kiállni és előre kiosztott ""spontán"" kérdésekre mer válaszolni.
""Roma locusta, finita comedia.""---nehogy már egy firkász zavarni merje a Nagyságos, Méltóságos, Kegyelmes Urunkat holmi kérdésekkel. Vagy, ha már mindenáron kérdezni akar, akkor kérje el előre a kérdést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.