namost az van, hogy én nem hiszem hogy történt választási csalás 1) a szavazatszámláló bizottságokban rendszerszinten és tömegesen a lehetetlenséggel határos csalni. ötvenezer embert kellene beavatni a csalásba, ami pedig garantálja azt, hogy a dolog kiderül. 2) a szavazatszámlálásról készített … Folytatás

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nekem már negint egy vicc ugrott be,

amit bár visszahallottam viccként magam kezdtem el anekdotaként terjeszteni

Az atlatszo.hu „A választások tisztaságáról” címmel adja közre Tordai Csaba alkotmányjogász FB bejegyzését.
A derék szerző tett egy olyan megjegyzést – lényegében nagyon helyesen egy kis higgadtságot kér, hogy „nem jó, hogy történt ilyen, de amíg ennek a számossága tíz alatt marad, addig szervezett csalást kiáltani badarság.”.
Erre reagált az egyik hozzászóló:
„"nem jó, hogy történt ilyen, de amíg ennek a számossága tíz alatt marad, addig szervezett csalást kiáltani badarság."Ezzel csak az a baj,hogy minden esetben az ellenzék kárára történtek a tévedések ,ami megint csak életszerűtlen!”!
Nos erről ugrott be az én Józsi barátom a zöldséges!
„Tévedtem na, te sohasem szoktál tévedni?” horkant rám mikor megkifogásoltam, hogy egy 280Ft-os termékből 90deka nem lehet 320Ft.
Mondtam neki: Józsikám de te mindig a saját javadra tévedsz!
Amire ő önérzetesen: Na de hülye az nem vagyok! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.