A leginkább furcsa talán az, hogy a választási iroda adatai ugyancsak inkonzisztensnek bizonyultak. Azt sugallják, hogy százezres nagyságrendben hiányoznak szavazatok. De nem csak nagyban, hanem kicsiben is furcsáknak tűnnek az egyes adatok.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És Ilonka néni Pacsi bácsival (Polt hathatós támogatása mellett) majd bebizonyítja, hogy a csalásokról szóló minden nyilatkozat csak a Soros által (és persze az ellenzék aktív segítségével) a hazai Orbán-ellenes szervezetek aknamunkája.
Ja, és a migráncsoké...meg Brüsszelé...
Eladott Ország
Az MSZP ki szerette volna kérni a választási adatokat, hogy betekintést nyerjenek a körzetenkénti jegyzőkönyvekbe, ezek azonban a mai napig nem elérhetőek. Pálffy Ilona tájékoztatás szerint ugyanis az informatikai rendszert csak a hétvégére tudják helyrehozni. Ez tehát azt jelenti, hogy jelen pillanatban nem érhető el a 11 000 helyi választási bizottság által készített jegyzőkönyv közül 1 db sem. Tehát azt akarja elhitetni velünk Pálffy Ilona, hogy majd egy hétbe fog telni, mire képesek lesznek kijavítani egy informatikai problémát? Arról nem beszélve, hogy egy dolog, ha a honlap nem működik megfelelően és más dolog az adatbázis. Kit tetszenek hülyének nézni, kedves Ilona? Ki fogja elhinni önöknek, hogy nem pontosan ennyi időre van szükségük ahhoz, hogy úgy kozmetikázzák az online adatokat, hogy azok alátámasszák a korábban kiadott NVI adatokat? Minimum 100 000 választó – de ez a szám inkább több száz ezer lehet – szavazata hiányzik a rendszerből. Olyan szavazatok ezek, melyek eldönthetnek egy szavazást. Hol vannak ezek a szavazatok?
Eladott Ország
Fél hétkor már 68 százalék felett volt a részvétel, de egész nap minden részadat rekordszintű választási hajlandóságot mutatott. És ekkor jött valami egészen szokatlan: este hétre visszaesett a mutató 67 százalékra. Mi történt?
hirtv.hu/egyenesen/68-67-66-2459073

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.