Megpróbálták baloldali összefogással, majd koordinációval. Mindkettő a Fidesz kétharmadához vezetett. Pedig ellenzéki szavazók nagyon is vannak, csak senki nem tudta felsorakoztatni őket megfelelően a Fidesz ellen. Mi történik az ellenzékkel a vasárnapi sokk után?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A vidékiek egyre nagyobb leszakadását, szegénységét nézve, ott már pár ezer forintért meg lehetett vásárolni a győzelmet. Ott akármilyen szép programot mondhatott volna az ellenzék, a pénz beszélt.
A másik, legaljasabb tett, az emberek félelmét és gyűlöletét hazugságokkal növelni, életbe tartani!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Pálinkás Pál: 09.10
Dehogy magyarázkodok én! Neked?
Ne legyél már ilyen nagyképű!
Csak leírtam, beidéztem hogy mi az igazság!
Van nővéred? Vagy hugod? Na az lehet a ribi!
Pálinkás Pál
@Béla333: Én nem személyeskedtem a családoddal te büdös köcsög...
Béla333
@Pálinkás Pál: 13.57
Nem te ribizted le Szél Bernadettet?
Ribancozd le a saját ismerőseidet, de ne másokat!
Büdös bunkó paraszt meg te vagy. Pláne, hogy ezt nem tanították meg neked a szüleid!
Pálinkás Pál
@Béla333: Ter buzeráns..neked családtagod a politikai prosti??? azért véded ennyire???Mindegy szart sem értek pártostól ,mindenestől!!!
desiro
a béjla is fölébredt a győzelmi mámorból???
Eladott Ország
A bűnöző, tolvaj banda leváltásának lehetséges és leggyorsabb útja a polgári engedetlenség.
A jelenlegi ellenzéki pártokkal sajnos nem lehet mit kezdeni, ezeknek már csak a képviselői helyek kellenek, jobb nekik a havi fi és az orbáni meleg szar. Az önmagát bebetonozni szándékozó hatalom eljutott odáig, hogy szembetalálkozott azzal, amivel nem tud mit kezdeni. Szembejött a társadalom. És szerveződik. Miután tömeges bebörtönzés nem kivitelezhető, sem átnevelő táborokat nem lehet létrehozni, a civil ellenállás, a polgári engedetlenség olyasmi, amivel sem jogszerűen, sem átbarkácsolt törvényekkel nem tud mihez kezdeni egyetlen egy kormány sem. "A demokráciában a közhatalom feladata, hogy védje a nép (polgárság) szabadságát, tulajdonát és biztonságát. Ha a közhatalom nem teljesíti a tőle elvárt feladatokat, a törvényeket a maguk céljaira formálják, vagy ha az sérti a társadalmi igazságosság elvét, például a többség akaratát rákényszeríti egy kisebbségre, akkor a polgároknak jogukban áll rámutatni erre, és ha szükséges, akkor pedig morális joguk ellenállni. A polgári ellenállás támogatói szerint az állampolgároknak kell rámutatniuk a társadalmi igazságtalanságokra."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.