A Házon kívülnek kevesen akartak nyilatkozni, pedig a jelenség fontos: mesterségesen duzzasztották fel a határmenti falvakat Fidesz-szavazókkal. A DK mellett a sajtó is ráfeküdt az állampolgársági bizniszre az utóbbi időben. Az RTL Klub Házon kívül című műsora is forgatott a szabolcsi Kispaládon, ahol már napokkal ezelőtt is elhajtotta őket Magyar Sándorné polgármester. Pedig lett volna mit mondania, a falu sok házába jelentettek be tucatjával ukrán-magyar kettős állampolgárokat, hogy ide számítson a voksuk. Kisbuszokkal hozták Ukrajnából a Fidesz-szavazókat A tiszabecsi határátkelőn hirtelen meg is ugrott a forgalom. A stáb a választás napján is lerándult Kispaládra, és találkoztak a nekik korábban megszólaló Sankó-családdal is, akik páriák lettek a faluban, amiért alátámasztották a történetet. Adorján Béla képviselőjelölt szerint ezrek jöttek át Ukrajnából szavazni vasárnap. Ez volt az információja: Érkeznek szállítójárművekkel a határig, az ukrán határig, gyalogosan...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ezt a valasztast elcsaltak, nem a szavazohelyisegekben, hanem mar sokkal elobb , a kulfoldi ber-szavazokkal.
Az ellenzeknek 200 ezerrel igy is tobb szavazata van, mint amennyi a fidesznek osszejott, vagyis szamszakilag ok nyertek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.