Magyar György ügyvéd aki az MSZP-PM szövetség jelőltjeként sem tudott beletörődni a csalásgyanúba. Ezért Magyar György és civilek egy csoportja szakértőkből álló bizottságot hozott létre, hogy az április 8-i csalásgyanúk nyomába eredve ellenőrizzék a választási jegyzőkönyveket. Rengeteg a bejelentés; szinte az ellenzéki pártoknak kétségeik vannak a voksolás tisztaságát illetően. … Magyar György Kétely-bizottsága – Állampolgári …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Hajra Magyar Gyorgy, ki kell deriteni az igazsagot, mert ez orokre tuske marad nemcsak az ellenzeki, de a fideSS szavazok sziveben is, ha csalassal nyertek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@karma1: 2 es fel millio ember all a fideSS mogott. Szerintem java reszuk egyszeru, megvezetett ember. Nem hibaztatom oket, a kepesseguk miatt. Ok ilyennek szulettek. De azt ketlem ha kiderul hogy egy csalo partot jutattak hatalomra, az ne hagyna nyomot bennuk. En meg hiszek azert a lelkiismeretben. Persze nem mindenkire igaz ez az allitas. Az olyan bunozok, mint orban, rogan vagy kosa, termeszetesen minden lelkiismeret furdalas nelkul fogadjak el egy hazugsagra es csalasra epulo valasztas eredmenyet is. Nekik meg is lesz a "jutalmuk" igy vagy ugy.
karma1
@Yoda69: Nos, nem vitatkozni ohajtok Veled, - nincs hozza kedvem. De ha nem veszik eszre, hogy meg vannak vezetve, akkor nekik nagyon jo a fidesz MINDEN lepese,: kritikatlanul fognak viselkedni veluk szemben, akkor ok csak pont orulnek annak, hogy mi tortent. Szerintuk a nemzet megmentoje az elmebeteg haspok, igy jo, hogy ott van, ahol.
Ok nem fognak elolvasni egyetlen csalasrol szolo cikket, vizsgalati anyagot sem, mert nem eri el az ingerkuszobuket. Pont azert, mert egybitesek, es felultek a populizmusnak.
Ennyi
Yoda69
@karma1: Ebben tökéletesen igazad van. Megvezetett becsapott emberek. Őket kellene valahogy visszahozni a realitasba.
karma1
@Yoda69: Ez szinte lehetetlen. Azokon az idos, zsakfalvakban elo, kizarolag kiralyi mediat hallgato , felanalfabeta emberektol Te ne varj semmifele fejlodest se.
Nem leszolom ezeket az embereket, - egyszeruen tul vannak azon az eletkoron, amikor barmire is fogekony lenne az egyebkent is keveset hasznalt agysejtjeiket.

Mondom, ez nem lenezes, hanem fizikai, elettani teny: amikor egy ember ingerszegeny korulmenyek kozott el, nem kell gondolkodnia, rutinszeruen el, komolyabb konfliktusok nelkul, kozteven butulva, - az marad az, ami,...:o((((
ibn Said
@karma1: ma, 13:19
Abszolúte nem érteni veled egyet! A szép korúak is tud gondolkodni! De neki nézni kell mást mint "városi ficsúrnak"! Neki ott csak Orbán helytartó van, akitől mindenki függ! A másik mitől lenne neki jobb ha "városi ficsúrok" lennének hatalmon!? Semmivel (hiszen most mondani nem kell velük törődni, foglalkozni), kell nekik ugyan úgy élni mint eddig... lenne 200 Ft-al több nyugdíj, az min változtatna életükben!? Ott kell élni egy életet, hogy tudd milyen az, és utána véleményezni!
karma1
@ibn Said: Efendi most nagyot tevedni: en nagyon jol ismer a videki elet, szulei szulettek falun. En nyaralni minden evben ott, es most is rokonok elni ott.
En nem azt mondani, hogy nem kell veluk torodni, hanem hogy BARMIT csinalni veluk - mar tul keso,. Az iskolakat nem lehet potolni 60 + eletevben, eletszemlelet nem valtozik mar ilyenkor.
Viszont orban basinak oriasi felelossege lenni abban, hogy a mediajaval tovabbra is megteveszteni es olyan mely felreertesekben tartani falvak nepe, hogy fal adni a masikat. Tovabba eleve elintezni, hogy az iskolakbol csak kis janicsarok jonnek ki, akik hatrafele nyilaz, minden nap tornasz, lovagol, egyet enekel, esetleg modernebb musketaval lotereken lovoldoz, de a sajat nevet leirni, 2+2 -ot osszeadni nem tud. Mert pont ilyen agyatlanokra van szukseg orban basi orszagaban ahhoz, hogy senki se foglalkozzon az o oriasi lopas-csalasaival.
Nem falvak nepet hibaztat en, hanem a sohase dolgozott potrohos jogaszt tartani a legnagyobb Don Padrenak, aki magat Elo Allahnak tartja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.