Az informatikai problémát elismerte az NVI, ezért megalapozott az a feltevés, miszerint a szavazatok összesítésének végeredménye nem valós. Hiszen, ha az informatikai rendszer összeomlott, hogy mutathatott volna valós eredményt. Aki egy kicsit is ért a számitástechnikához az tudja, hogy ha egy rendszer összeomlik, akkor nem csinál semmit, nem úgy ahogy az NVI állítja, hogy a …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Baszhatjátok az újraszámolást...ha nem volt ellenzéki képviselet aztán érvénytelenítettek szavazatokat...mernék fogadni, hogy a főváros azért lett ilyen "tarka" mert ott jutott ember bőven...vidéken meg nemigen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Baszhatjátok az újraszámolást...ha nem volt ellenzéki képviselet aztán érvénytelenítettek szavazatokat...mernék fogadni, hogy a főváros azért lett ilyen "tarka" mert ott jutott ember bőven...vidéken meg nemigen.
qxy
Na ha Vona lesz akkor a romáknak annyi. De nem azt mondta hogy le mond? akkor mondjon csak le és mehet. De most kellene azt cselekedni ha Orbán bukik hogy mindenét el venni de még az unokától is. Tanuljon a következő hogy ez nem az ő pénze. és nem azért veti a seggét a parlamentbe.
qxy
Ja, de ha jól tudom ki lehet zárni a szavazásból is a csalás miatt. vagyis, nem is kell számolni semmit. .Na ??? mennyit spóroltam meg?
Ezt is meg oldottam.
haereticus.hu
Minden idióta libsi fake news ezt hajtogatja, hogy a rendszer omlott össze, miközben a honlap adta fel csak. youtu.be/VbFwSQKEqq4?t=6m53s
Borsodi
Orbán elmondja,hogy kell választást nyerni.a szociktól tanulta.Soros volt a patás.
www.youtube.com/watch?v=SKtvc68vGKA
www.youtube.com/watch?v=iXsHKhEg5iE
koszpeko
@Shikari: MOCSKOS CSALÓK!!!
1-2 nap és kiderül.
Akkor takarodsz te is az összes fityfaszos gecivel együtt.
Bár új választást írnának ki.
Akkor ki lennétek zárva.
Na akkor lehet ugrálni, hogy SENKIK VAGYTOK.
surdilloFUJT
@Shikari: mit okádsz ide te agymosott fitymaszos troll?
F_Viktor
@Shikari: Szarosorrú, én nem bánkódok a fityesz győzelmén, mert 2013 óta nem bíztam, hogy demokratikus úton le lehetne váltani.
Mindig is mondtam, hogy orbánt elzavarni lehet csak, nyakánál fogva bevágni a sittre, úgy ceausescu módra.
Az ország 42 százaléka rá szavazott (messze a 2/3!), úgy, hogy ebben benne van 15 százalék hazaáruló román, szerb, szlovák.
Tehát Magyarországon a nagy többség nem kér orbánból, a fityeszből és belőled sem!
Ha egy kicsi igazolást is nyer a választási csalásotok, vagy annak kísérlete, akkor nagyon felbőszítitek a magyar embereket, s bármi megtörténhet...
Gondolok itt pl. Toroczkaira, aki nagyon visszavárja radikálisait, s lehet, hogy már szombaton ott lesz az Operaháznál.
Remélem te is ott leszel, hogy birkabundádból kifordítsanak! :-))
Macskaszem
Hiába számolják újra, állítólag sok-sok kis hangya fideszf@sz szópó jó pénzért éppen most szinkronizálja az eredményekhez a szavazatokat. Gondolom ez lesz meg hétvégére, és akkor hozzák nyilvánosságra az adatokat, akkorra hozzák rendbe a szoftvert, vagy szervert, vagy a Q anyjukat. A meghekkelt adatokkal meg ki lehet törölni ...
Nem lehet utánajárni, hogy ki töltötte ki a szavazólapot.
F_Viktor
@Shikari: Szarosorrú, a nyakatokat a fővárosban és a megyeszékhelyeken fogják megszorongatni, nem a borsodi nyomorban élő kis falvakban, ahol 2 kg burgonyáért szavazatokat tudtatok vásárolni!
A korrupt rendszert pedig nem a turistaszavazók és a levélben szavazók fogják megvédeni! A maradék 20 százalékod pedig védeni fogja saját birkabundáját, hogy ne fordítsa ki belőlük a nem kicsit felháborodott tömeg!
O'szt ha nem tetszik majd a demokratikus liberális új rendszer, akkor mehetsz legelészni továbbra is a havasokba. Mert egy ilyen tetű féregnek, aki védi a korrupcióból táplálkozó rendszert, annak ott, a Balkánon a helye, nem Európában!
F_Viktor
@Macskaszem: A jegyzőkönyvekben nem nagyon lehet manipulálni, abból pedig rekonstruálható a végeredmény.
szep napot
Az elmult par evben, azert voltak olyan sokan a Jobbik gyulesein ?! Vona ures tereken es szinte ures muvhazakban kampanyolt. Marcius 15-en a Ketfarkuak "megemlekezesen" tobben voltak mint a Jobbiken.
Sámannus
Most már össze vagyok zavarodva melyik a jobb a kutya vagy a macska szar?

@Hellcat: Egyetlen csalás miatt is monnyon le mindenki. Itt a csalás másban is megnyilvánul.
Sokan csak az urna felől érzik a bűzt. Én a kommunikációt ugyan olyan csalásnak tartom, ha az hazugsággal telített.
Hellcat
@Sámannus: Több szinten zajlott a dolog ez biztos...
Sámannus
@Hellcat: A vidéket egyszerűen hermetikusan elzárták a nyilvánosság elől Az egész világ láthatta ahogy Lőrinc baráték belevizeltek a választásokba. Amikor köteles laca azon makogott, hogy kiket kell távol tartani a választásoktól az ilyen hazudozásra gondolt. Az eltompult és kiforgatott vidékiek megelőlegezték a hatalmat, pedig a helyzetük még reménytelenebb lesz.
Hellcat
@Sámannus: Mondjuk azt nem akartam elhini, hogy vidéken egyetlen körzetet tudott elhozni a Jobbik...na de mind1...az elszigetelődés látszik a fővároshoz képest...vidéken már nem negdheti meg magának az ember azt hogy szélesebb TV előfizetése legyen és nézzen mást is mint az M1...mindezt a kurva nagy jólteljesítés közepette persze.
Sámannus
@Hellcat: A közintézményekben is az állami média a kötelező anyag.
F_Viktor
@Shikari: Akkor legyen vér a pucádba és menj el szombaton, s az 50 főnek magyarázd el milyen becsületes bandába tartozol!
nezelodo
@Shikari: ez sem nagyobb kamu, mint a csengeri 1300 milliárdot öröklö nő meséje, aki pont a Mr. 20(?) %-ra hagyja a suskát!
grincss
@Shikari ma 08:07
Fenyegetőzöl, kis testvérivadék? :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.