„A választópolgárok megelégelték a gyűlölködést” - mondta Lázár János. „A legfontosabb, amit a miniszterelnök mondott: a szerénység, hiszen van mire szerénynek lenni. Ezt a mértéktartással, a méltósággal és az alázattal egészíteném ki.” "Márki-Zay Péter a választási kampányban elárulta a városát, és elárulta a hazáját. Ez megbocsáthatatlan bűn, a magyarok megbüntették Károlyit és a bolsevikokat, és ez a polgármester sem számíthat másra. Amit láttunk nem más, mint egy gyáva ember vergődése. " Márki-Zay Péterre több mint 13 ezer hódmezővásárhelyi szavazott február végén.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Lézer!
Én nem vagyok hívő, de azt ilyen messziről is látom : MZP kisujjának a körme alatti piszok többet ér, min te familiástól, vadászkatélyostól!!!
Nem bírja el a képernyő azokat a jelzőket, amikkel jellemezni tudnálak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
„A választópolgárok megelégelték a gyűlölködést” ha így lett volna elzavarnak benneteket! Pont a gyűlöletre voltak vevők, mert az segíti a felelősség hárítását.
Commenter
@Horizont: ha MZP bolsevik és hazaáruló akkor Lázár micsoda? Úgy van nép-nemzeti hazaáruló aki egy horthystára emlékeztet, szombaton a kalácssütés most ez, tényleg jól érzi magát Lázár?!
Peller Anikó
@RonaGyuri: Gyuri te tudod mi történik már 3 nap óta az nvi-ben az adatokkal?

Ha igen, akkor légyszíves oszd meg velünk. Mert ha nem tudod hanem csak gondolod akkor nem jogos a beszólásod. Pillanatnyilag nem tudni, hogy nyertek vagy csaltak.

Viszont az utóbbi napok választás utáni eseményeiből gondolni már lehet. Arcátlanul.
Commenter
@Horizont: jaj, ne nem akarok vért. :((( vért ezekért ezek miatt semmiképp! Vajon megkerült a kutyája Lázárnak vagy csak promónak használta Derék vizslát?
RonaGyuri
@Peller Anikó: mivel nyugdíjas vagyok így azt, hogy ténylegesen mi van, persze nem tudom, de hogy minek kellenen lenni azt igen. Nem is az értesüléseimet osztom meg veletek, csak a story-zásokról fejtem ki a szakmailag megalapozott véleményemet. Hozzátéve, hogy sok hasonló történetet hallottam, sőt számosnak a kivizsgálásában vettem részt. Ismerem a mesélők és a firkászok szokásait!
advocat
Azért Trianonban vitéz lóbányai hagyta jóvá a szerződést. És a Tanácsköztársaságban Stromfeld nem kis dolgot vitt végbe (Kövér Laca nagypapája is köztük volt). Akkor mi is a baj?
bencemacska
Lézer!
Én nem vagyok hívő, de azt ilyen messziről is látom : MZP kisujjának a körme alatti piszok többet ér, min te familiástól, vadászkatélyostól!!!
Nem bírja el a képernyő azokat a jelzőket, amikkel jellemezni tudnálak!
Nessy
Lázár már csak tudja, milyenek a "hazaáruló bolsevikok", hiszen köztük forog nap, mint nap! Nézzen a főnökére., meg a többi párttársára!
kisrigó
Miről beszél ez a nem az én kastélyom tolvaj? Meséljen arról, hogy ki is vitte a cigány ünnepre valamelyik közeli faluba a pálinkát!? Mondták a falusiak, akik megkínálták a riportert, hogy "lázár pálinkája!" Micsoda álszentség, jobb lenne, ha kussolnál és nem beszélnél becsületről!
kereső
szerintem lázár jános nem ismeri a bolsevik/bolseviki/ szó jelentését,mert ha ismerné,akkor nem emlegetné együtt Károlyi Mihállyal.
Amugy meg egy gennnyláda vagy jános.De megnőtt a mellényed -ismét,néhány nap után.
Ja-és hova tűntek a migráncsaitok,ma miért nem mindmeghalunk?Soros?-egyszer se hallottam egyik tv adótokon sem.Nem féltek,hogy az agyaggalamb emlékezetúek elfelejtenek félni,rettegni-és némelyek még gondolkozni is elkezdenek,mert majd hiányzik nekik a napi soros?
bencemacska
@kereső: ma, 20:07
Az én olvasatomban most éppen a fityisz - köpnömkő szövetség a bolsevik és mi vagyunk a mensevik!!!
Ha még nem írta át OV a történelmet és az orosz szótárt!!
kereső
@bencemacska: idáig még nem jutottak el a történelem átirásban.schmidt mária nagyaszony nem tudod hol tart éppen ebben?Az orosz szótárt átirni?-nem meri, mert mit szól a gazda?
bencemacska
@kereső: ma, 20:30
Jaj, a bandzsa marcsa felemlítése, eszembe juttatja a Magyar Nemzet és tsai sorsát! Lesz a Figyelőnek testvére?
kereső
@bencemacska: ezt kérdeztem én is.A Figyelőt kimondottam sajnálom,mert egy nagyon jó kis ujság volt.Hogy a MN-nek milyen sorsot szánnak?Nem tudom.Ungár egy fekete ló-lehet,hogy lesz az lmp-nek házi lapja?
bencemacska
@kereső: ma, 20:40
Az biztos!
Csak hát nem Ungár Péter veszi meg, hanem a családi cég! Mindig azt mondja, ő nem szól bele a Figyelő ügyeibe. Ezt el is hiszem, de az anyjáról nem.
kereső
@bencemacska: de hát az lmp-nek nincs"oligarchája"-akkor hogy is?
nyanya001
Nálatok nagyobb aljasabb hazaáruló nem kell, nincs is !
bencemacska
@kereső: ma, 20:50
Mondják. De Ungár nem a munkája miatt van becsben tartva!
Lásd : tavalyi Momentum rendezvényes kalandja!
Ő működteti a Reflektor blogot és az azonnali.hu-t is,ahonnan kapjuk az észt idézetek formájában.-:)))
Az előbb Kálmán Olga egyik vendége majdnem szó szerint visszamondta az egyik itt idézett blog mai szövegét! Esküszöm ő írta!
kereső
@bencemacska: nem nézek hirműsort.Idegesit a sok észosztó.A vasárnap este kivétel volt.Azért is kár volt,nem tudtam aludni utána.Elég lett volna reggel sokkot kapni.Milyen szöveget idézett már megint Bejla?
bencemacska
@kereső: ma, 21:16
Egész délután itt volt!
propeller.hu/itthon/3346346-amit-tudnod-kell-lmp-rol-de-meg-pesti?all#c2144420
Hivatkozik az indexre, de az egy blog, amit idehozott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.